tirsdag 15. april 2014

Jeg ønsker å leve i nuet

Etter at jeg startet mitt eget foretak og ble min egen sjef, har jeg lært meg å like Mandager. En ny uke, proppfull med nye muligheter. Jeg kan jobbe når jeg vil, hvor jeg vil og med hvem jeg vil. Med mine smerter er det helt perfekt. Jeg kan jobbe på de gode dagene, og jeg kan dele det opp med en time her og en time der. Har jeg en ordentlig dårlig dag prioriterer jeg ikke jobb i det hele tatt. Jeg fant et lys i enden av tunnelen, som viste seg og ikke være et tog. Den følelsen er ubeskrivelig, for jeg har virkelig hatt mange våkennetter der jeg har vridd hjernen min for å finne ut hva jeg kan gjøre (som ikke innebærer tunge løft eller mye stillesitting), der jeg samtidig kan ta vare på kroppen min og få tid til både behandlinger, trening og familien. Det er neimen ikke mange valgmuligheter man sitter igjen med skal jeg fortelle dere!


Nå utvikler jeg meg for hver måned som går. For hver måned utvider jeg comfortsonen min, og det er en utrolig stor mestringsfølelse. I Mars slo jeg ny personlig rekord, og dét gir meg bare enda mer motivasjon :) For første gang i mitt liv føler jeg at jeg får til noe. At jeg lykkes - sånn utenom familien. For første gang..


1907612_10154064970005424_702413621441453761_n


At jeg får masse tid til barna er en stor bonus oppi det hele. Å kunne ha datteren min hjemme helt til august, uten at det trenger å by på økonomiske utfordringer. Å kunne la begge barna ha korte dager når høsten kommer, fra både barnehage og skole/SFO. Å kunne overraske Teo tidlig i barnehagen i dag, for å ta han med på kino for å se Doktor Proktor Prompepulver - bare oss to. Det er krydder i hverdagen det :) Jeg er så glad for at jeg har sånne muligheter! Da jeg begynte som forhandler satte jeg meg mål og jeg skrev ned mine drømmer. Hvordan ønsker jeg at min hverdag skal se ut? Hvilke drømmer har jeg som faktisk kiler i magen? Jeg bestemte meg for at jeg skulle nå målene mine, og for hver måned som går når jeg nye mål - små eller store. Å sette seg mål er så viktig. Å lage en plan er så viktig. De fleste nordmenn bruker mer tid på å planlegge ferien enn hva de bruker på å planlegge livet sitt. Det er helt utrolig. Vi møter på flest hverdager, så for meg er det viktig at jeg har en jobb jeg stortrives med, sånn at jeg slipper å telle ned til neste helg og til neste ferie. Jeg ønsker å leve i nuet, og storkose meg på livets glade vei :)

Ingen kommentarer: