mandag 28. april 2014

Jentene styrer showet

Nå er det jentene i hus sin tur til å styre showet. Pappaen er tilbake igjen på jobb, og foran oss har vi tre fine sommermåneder hjemme sammen, før Mimsen begynner i barnehage i august - med mindre jeg plutselig skulle ombestemme meg, og velger å kombinere jobb og hjemmetilværelsen med barn ett år ekstra. Vi får se. Akkurat nå føler jeg ikke at hun er klar for barnehage, men mye skjer de kommende månedene, så jeg håper jeg har et annet syn på det når august kommer. Uansett blir det korte dager, og det er jeg takknemlig for at vi har muligheten til. Det samme med Teo som begynner på skolen/SFO. Spennende tider altså :) De blir så alt for fort store!


SAMSUNG CSC


At Nicklas er tilbake på jobb føles litt rart. Vi har virkelig storkost oss sammen disse tre månedene, med masse familietid, gode lunsjer og fine trilleturer. Det har vært deilig, samtidig skal det bli litt godt (?) å komme tilbake til hverdagen igjen. Vi har jo også mange fine stunder med både kjærestetid og familietid foran oss, så vi kan ikke akkurat klage. Førstkommende torsdag reiser vi jo til London :) Det som er deilig med å være tilbake i "mammapermisjon" er all den tapte tiden med "babylunsjer" vi har å ta igjen. Jeg tipper Mia savner vennene sine, og jeg savner hvertfall å skravle med mine. Vi starter allerede i dag. Straks farter vi avgårde til Drøbak for å besøke Marlen og lille OC. Vi gleder oss! Resten av uka er fullbooket med slike deilige avtaler, og det blir så hyggelig :) I mellom slagene står jobb på planen, og ikke minst en morsom kveld med middag og kurs med to gode venninner i morgen kveld; hvordan bli sjef i eget liv. Livet er ganske greit ;)


SAMSUNG CSC


Nå får jeg pakke bagen og stappe alt inn i bilen. Mia sover enda, så jeg venter bare på at lille dovendyret skal våkne, så er vi ute av døren i en fei. Lag deg en fin dag, og nyyyyt go´været :)

Ingen kommentarer: