onsdag 30. april 2014

Når nakken angrep hodet

I går skulle jeg ut å spise med venninner og se på foredraget "hvordan bli sjef i eget liv". Jeg hadde gledet meg i over én måned, men så går jo ikke alltid ting som planlagt... Nakken angrep hodet mitt, og jeg lå i fosterstilling i senga fra klokken 17 til 20. Fornøyd med den.. I dag våknet jeg opp med en enda vondere nakke, men hodet er heldigvis bedre. Det er nok litt av hvert som trigger det nå om dagen. Jeg har ikke fått gått til behandling denne uken, siden jeg nå er hjemme med Mimsen på fulltid og det er ikke like lett å dra med henne til fysioterapeuten, si "sitt pent" og legge meg på benken i 30 minutter. Et annet faktum er at det nærmer seg avreise til London, og som den hønemora jeg er gruer jeg meg til å reise fra barna. Jeg vet at de har det bra, det er jo ikke akkurat sånn at jeg etterlater dem blant ville ulver, men det er uansett rart for meg. Jeg savner dem jo etter et kvarter! Det tredje er at mange i teamet mitt har de siste dagene klart og er på vei til å klare nye mål de har satt seg, og det blir jeg så gira av at skuldrene forsvinner inn i hjernen min :)


SAMSUNG CSC


Mia og jeg startet dagen med et varmt bad i håp om å mykne opp litt. Det var ikke akkurat et avslappende bad ;) Lille crazy, som ikke aner hva konsekvenser er, kaster - ja, kaster - seg sidelengs ned i vannet, med munnen på vidt gap, mens hun ler med hele sitt hjerte - gang på gang, helt uten noe som heter kontroll. Det var til slutt ikke mer vann igjen for hun hadde svelget alt sammen. Da sto vi opp, pakket oss inn i håndklær og avsluttet dagens "avslappende" bad :)


SAMSUNG CSC


Nå sover hun, så i stedet for å fikse meg for dagen, skal jeg legge meg i vater med heat lotion på skuldrene. Alt for at nakke-og skuldre skal slippe litt taket. Nå klarer jeg så vidt bevege på hodet. Litt slitsomt. Ser en smule anstrengt ut skal jeg fortelle dere.... :) Ellers er alt bra da, heldigvis. Ha en fin dag!

Ingen kommentarer: