fredag 4. april 2014

Påfyll med inspirasjon

Hei folkens!


Åh, så sliten - men så fornøyd med dagen. I dag var vi flere kollegaer samlet for et ledermøte oppe ved Gardermoen.Påfyll med inspirasjon, dele erfaringer og kunnskap, nydelig lunsj og masse latter. For noen supre kollegaer jeg har!ledermøtemonicajensenorgGrunnen til at vi står ved en globus er ikke baaare tilfeldig ;) Siden selskapet vi jobber for er etablert i over 155 land, har vi mulighet til å bygge opp business i mange land, jobbende fra Norge. Det synes jeg er kult! Det er gøy å ha så mange muligheter, og samtidig vite at den eneste som kan stoppe meg er meg selv!


Jeg hadde min beste måned så langt, til tross for en uke ferie. Å se at det går oppover for hver måned er en stor motivasjon. Dette er jo trossalt jobben min, og den tar jeg på alvor. Å kunne hjelpe andre til å oppleve det samme som meg - både når det kommer til karriere, frihet og personlig utvikling, gir meg en stor glede i hverdagen. Aldri før har jeg hatt en jobb som gir meg så mye glede!


Nok om det.. Straks kommer nemlig kjæresten hjem med take away-indisk til oss. Nå blir det altså middag og så rooper senga på disse to trøtte småbarnsforeldrene. Misforstå meg rett, det er ikke søvn som venter. Det er Paradise Hotel-episoder én uke tilbake i tid. Vår guilty pleasure! ;)


Ha en fin fredagskveld. Nyyyt den absolutt beste kvelden i uka (etter min mening) :)

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Enig ! Fredag er beste dagen, for da vet jeg at hele helgen står foran meg :) God helg :)

monicajensen sa...

God helg til deg og dine også <3 :)