søndag 20. april 2014

Påskeaften med gode venner

For første gang på så lenge jeg kan huske var det utrolig GODT med en kveld uten barn. Gjøre seg klar til en kveld ute, ta vinflaska under armen, kysse bebisjenta mi hadet bra, og så gå hånd i hånd med kjæresten min ut døra - klare for en helaften. Live og Kjetil inviterte oss på nydelig middag sammen med flere kollegaer av Live og deres samboere. Alltid hyggelig å møte nye mennesker, og ekstra koselig å være sammen med et kjært vennepar. Det er ingen hemmelighet at Live er min aller næreste venninne. Når hun da fikk seg kjæreste i høst var vi spente på om gutta ville komme overens, men det var ingen grunn til bekymring. De har funnet tonen, og det er helt perfekt!


wpid-20140420-111734.jpg


Kveldens antrekk: Lindex fra topp til tå. Conversene ble erstattet med høye heler utpå kvelden.


Utover kvelden tok vi turen ut i Ski. Flere kjente ute i går, gode drinker, dansing, skravling, latter og kyssing. Veldig gøy med andre ord. Når kvelden var over ville jeg ikke hjem. Hjemmekjær som jeg er blitt med årene, skjer ikke det ofte, men akkurat i går kunne kvelden vart noen timer til ;)


I dag var formen upåklagelig, så vi har holdt på ute siden klokka 11. Beiset terrassen og hatt piknik i hagen med Mimsen, Svigermor og Benedickte. Deilige søndag! Det blir så lyst og fint på terrassen vår nå. Deilig å få det unnagjort, og ikke minst deilig med mange timer frisk luft. Også for Mia, som bare har vært i godt humør - som alltid :) Nå derimot kjenner jeg at det ble en sen natt i går. Jeg er heelt ferdig! Så fort Mia er lagt for natten står indisk mat og en film for tur. Det skal bli digg nå. Slappe heelt av med Nicklas :)


Jeg titter kanskje innom i morgen for å vise bilder av terrassen. Gleder meg til å fikse og ordne litt. Gjøre vår andre stue klar for sommeren :) Ha en fin kveld, folkens. Vi ses!

Ingen kommentarer: