søndag 6. april 2014

Pomp it up!

Jeg elsker haremsbukser/baggy bukser, tunikaer og lag-på-lag på små jenter. Det ser behagelig ut, det er knallfint og det skiller seg litt ut. Jeg har derfor forelsket meg helt i PompdeLux. Helt min stil for min lille jente! Nå som hun blir eldre er det bare enda morsommere å dresse hun litt opp - og behagelig står alltid øverst på listen når det kommer til klesvalg på mine barn. PompdeLux sørger for begge deler; fint og behagelig. Helt gull!


pompdeluxmonicajensenorgSiden Mia nettopp har hatt bursdag, synes jeg det var en passende anledning for å fornye garderoben hennes litt. Hun vokser fort nå, og mye er for lite - i tillegg har hun blitt en bitteliten stor jente, så da er det greit med litt nye klær som står i stil med alderen (alltid fint med unnskyldninger) ;) Over kan dere se klærne som er på vei hjem i posten as we speak. Jeg vil ha ca alt i nettbutikken deres, men jeg får ta litt av gangen. Mye var også utsolgt, så jeg får følge med og kaste meg over det når det er på plass igjen. De baggy jeansene falt jeg helt for!


For lenge siden la jeg min elsk på newbieserien til Kappahl, som har litt den samme stilen. Nå har jo annenhver jente newbie på seg, og da er det gøy å finne noe annet - som er enda finere! Hvilke merker er dine favoritter? Med Teo brukte jeg mye HM, men det har det vært liiite av til Mia. Fargene, hello kitty og fasongene tiltrekker meg overhodet ikke! PompdeLux derimot...I love it!

1 kommentar:

Tina sa...

Elsker Zara kids!:)