onsdag 16. april 2014

Praktisk og fint

Jeg har forelsket meg helt i shortser. Hva er vel søtere enn en posete liten shorts over den søte bleierumpa? At det i tillegg er feminint og lett å bevege seg i er et stort pluss. Plagg som passer uansett årstid, og som kan brukes leeenge, er gull verdt. Det gjør nemlig ikke noe at shortsen er for stor når man kan stramme den i livet. Praktisk på alle måter og fint!cutemiamonicajensenNå har vi to shortser som jeg bytter på. Dager da det ikke går i shorts, går det som regel i kjoler eller baggy myke jeans med tunika til. Lenge syntes jeg at det var et herk å finne klær til små jentebebiser, mens jeg i stedet falt pladask for alt det blå-og mørke jeg fant i butikkene. Gammel vane vond å vende, vet dere.. Nå som hun har blitt litt eldre har det snudd helt. En ny verden har åpnet seg. En verden som består av hårpynt, blonder, kjoler og herlige små råsa plagg. Så GØY å få lov og være en skikkelig guttemamma og jentemamma :)


En annen ting dere.. Angående antrekksbilder av barn. Det hører til sjeldenheten at jeg legger ut bilder av antrekkene deres. Det er jo helt klin umulig å ta bilder av en liten klump som er over alle hauger, og han største er det ingen vits i å spørre om vil pose engang. Helt uaktuelt - og det er forsåvidt veldig greit. De skal slippe å være mammas små modeller, med mindre de har lyst til det ;) Noen bilder ble det av shortsene i det minste. Jeg knipset iherdig mens vi lekte på gulvet. 4 av 873 bilder er ikke så verst da ;) Ser dere forresten en som går igjen på omtrent alle bildene av Mia om dagen? Jepp, vovvoven. Hun har fått seg en ny bestevenn :)


Nå står familiefrokost og påskehandling for tur, før Teo´n min skal reise til Pappaen sin og bli borte resten av påsken. Sukk. Jeg savner han etter én natt, så jeg gruer meg litt, men samtidig vet jeg at han kommer til å få det dødsfint på hyttetur med pappaen sin :) Ha en fin Onsdag!

Ingen kommentarer: