torsdag 10. april 2014

...så GØY

SAMSUNG CSC


Jeg har nettopp satt meg ned med regnskap. Jeg prøver å ta det fortløpende så det ikke skal hope seg opp, men den siste tiden har jeg ikke vært så flink til det. Jeg psyker meg derfor opp med å si til meg selv at "regnskap er GØY", "skatt er gøøøy", osv. Alt man kan skrive av på skatten er jo faktisk dritgøy :) Nok om det... Det har blitt noen rolige dager på bloggfronten. Sånn er det innimellom, og godt er det. Nå presser derimot skrivelysten på, og det er alltid en god følelse, spesielt når man trives så godt med å uttrykke seg skriftelig som det jeg gjør :)


Da jeg var sydover så fikk jeg neglene mine fikset (se instagram @monicajensenorg). Jeg har aldri hatt akrylnegler. Her har det kun gått i neglelakk eller shellac, og jeg har vært veldig fornøyd med det. Planen var egentlig at jeg skulle legge på shellac, men så ble jeg overtalt til akryl av negldamen.. Fytti katta, aldri igjen! Jeg føler meg helt hemma. De er ikke så lange, men jeg er ikke vant til det, så bare å tørke meg når jeg er på do er en stor utfordring. Å skrive på tastaturet er et prosjekt. Jeg blir såå sliten i armer og fingre atte hjælp. Synd det ikke bare er å rive dem av. Hvordan får jeg dem av forresten?!


Nå skal jeg få gjort det jeg egentlig satte meg ned for å gjøre. Bah, medaljens bakside ved å være sin egen sjef ;) Heldigvis går det kjapt så fort jeg er i gang! Jeg titter innom senere med et innlegg som heter "vi trenger ikke være bestevenner!" Sees :)

Ingen kommentarer: