torsdag 3. april 2014

Snapshots fra ferie

Oh hoy, jeg er totalt utslitt. Reise, stilling av klokka og den bittelille (men utrolig nok merkbare) tidsforskjellen merkes godt. Allikevel har jeg lyst til å vise dere noen få bilder fra reisen vår. Vi har hatt en kjempefin uke. Litt varierende vær har det vært, men ferie er ferie - vi har kost oss og nytt late, varme dager sammen. Ungene har storkost seg, og det har gjort ferien ekstra fin!SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan vi har det på tur med barn. Ferie for store og små, med rutiner som passer oss perfekt. Det skal jeg få postet en annen dag, for nå roper senga på meg :) Opp tidlig i morgen for en hel dag med jobb på Gardermoen. Vi skal ha ledermøte, og en kollega kommer flyvende inn fra Stavanger, derfor tar vi møtet der. Jeg titter nok innom :) God natt!

1 kommentar:

Veronique sa...

Helt utrolig så stor Mia har blitt :)