mandag 14. april 2014

Vi har feiret 1åringen vår ♡

Hils på dagens midtpunkt :)


SAMSUNG CSC


I dag har vi feiret vår lille fine snuppe som ble 1år den 3.april. De aller nærmeste var invitert på kaffe og kaker. Bursdagsbarnet fikk oppgradert garderoben sin, hun fikk sin aller første sykkel, bergans barnehagesekk og selvfølgelig flere leker. Både mamma, pappa, storebror og bursdagsbarnet selv er fornøyd med alle de fine gavene. Sykkelen har allerede flyttet inn på Teo sitt rom... Ja, jeg tror han falt litt for den ;)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Vi hadde en kjempefin feiring, men når kvelden kom endret formen til lillemor seg raskt. Omgangssyken er på plass igjen. Ikke overraskende, da Teo lå nede for telling for noen dager siden. Kjæresten er også mer eller mindre slått ut nå. Det er ikke mer enn 3 uker siden Mia og jeg hadde spysjuken, og nå er den altså i hus igjen. Bursdagsjenta, på knappe 8,5kg, har ikke akkurat mye å gå på, så jeg håper ikke hun blir like hardt rammet som Teo ble, stakkars.


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Nå skal mr.mac legges bort for kvelden. Det har vært full rulle hele helgen, med lite søvn, så nå skal det bli godt å legge bort alt som heter eletronikk og virkelig koble av mens det er stille og fredfullt her. Prøve å lade opp bittelitt til en muligens lang natt..


God natt, tittere!

3 kommentarer:

Fru Jacobsen sa...

Hege, så gøy :) de begynte å Åle seg på likt og det er en uke i mellom dem og jaggu hadde de samme kjole på seg på 1 års feiringen sin

Fru Jacobsen sa...

Hehe *

monicajensen sa...

Den kjolen er såå nydelig :)