fredag 23. mai 2014

Etterlyser åtte armer

En stolt Mamma skulle skrive et innlegg om guttebassen på 5 år som straks skal begynne på skolen. Om tanker, bekymringer og gleder rundt det - for ja, her begynte tankene først å dukke opp i går, når vi besøkte skolen. Vi, både Teo og vi voksne, har vært ganske avslappet i forhold til skolestart. Teo har ikke bekymret seg, han har heller ikke vært spesielt spent. Han tar ting som det kommer - kanskje litt typisk gutt? I går fikk vi nok begge litt mer å tenke på. Jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om det, men så har jeg en liten gærning i hus som i skrivende stund snur opp/ned på hele huset. Denne gærningen heter Mia og er 1 år gammel. Hun merker at Mammaen har masse på timeplanen for i dag, og derfor nekter hun å sove, hun klatrer opp på bordet via tripptrappstolen, hun sutrer, spruter melk overalt - og ser ut som tidenes ramp med svette krøller til alle kanter. Jeg har nok å henge fingrene i ;)


SAMSUNG CSC


Senere i dag skal vi reise over grensen til Söta bror. Vi skal på hyttetur med Live, Kjetil og Jesper. Jeg har fått i oppgave å pakke for fire personer, få plass til alt i den bittelille bilen vår, rydde oss ut av huset, hente Teo i barnehagen, og i tillegg få unna litt jobb som bør gjøres før helgen, slik at jeg kan ta helg med ordentlig god samvittighet - for deretter å hente Nicklas på jobb klokken 16. Nå får jeg ikke gjort noe av det, så jeg kjenner jeg blir litt stressa mens jeg titter på klokka som går litt for fort.. Av alle dager bestemte lille kråka seg for å ha party akkurat i dag. Skikkelig typisk!


Det var derfor godt å sette seg ned her, fortrenge at hun vasker gulvet med dagens lunsj, og koble alt. Man må det innimellom. Man må puste, telle til 10 og koble av - for ellers blir man GAL. Ja, det er helt sant, vi mødre kan bli gale vi også. Jeg har vært litt halvveis på bristepunktet et par ganger i dag alt ;) Nå føler jeg meg derimot litt bedre.. Å koble av fungerer!


SAMSUNG CSC


Vi sees senere. Jeg får kaste meg rundt. Jeg har trossalt 10 ting som må gjøres på én gang, mens jeg bærer på en unge og henger opp en vask. Livet ♡

Ingen kommentarer: