tirsdag 6. mai 2014

Fotballenke

God kveld!


Kjæresten sitter benket foran TV-en. Liverpool spiller, hans hjertelag, og når dem spiller er det ingenting annet i verden som gjelder. Spesielt nå som de nærmer seg serieslutt og de ligger godt an. Jeg er spent på om jeg drar med meg en glad eller dritsur kjæreste til sengs litt senere ;) Hører han roper "yesss", så det lover godt!


Mens han titter på at en ball triller rundt på en grønn gressbane (...), snuser jeg rundt på nye biler på finn.no. Vi har lenge savnet en skikkelig familiebil. Nå har vi to biler - bittesmå biler - som kun har plass til oss fire, uten bagasje. Når vi skal på ferier møter vi på utfordringer for å si det sånn. Det gjør vi forsåvidt i hverdagen generelt hvis mer enn vognen til Mia skal være med. Siden vi drømmer om et barn til med tid og stunder, ligger det i kortene at vi må ha ny bil. Jeg kvalifiserte meg til BILBONUS(!) nå i April, så nå kan drømmen om ny bil snart bli reell. Det vil si at jeg får en ekstra bonus hver måned i 3 år fram i tid. Hva vi vil bruke pengene på er helt opp til oss, men det frister mer og mer med ny bil. Akkurat nå har vi sett oss ut Skoda Superb 2014-modell. Noen med erfaringer? Er det plass til tre barneseter i baksetet? Det er en viktig faktor :)


12_311630697_xl


Nå skal jeg få gjort unna litt husarbeid før det er senga. Jeg merker godt på kroppen at jeg har tilbrakt helgen i London, med full rulle fra morgen til kveld. Jeg har vooondt - noe som var helt forventet. Sov godt. Jeg er så glad for at akkurat DU titter innom :)

10 kommentarer:

Kathrine sa...

Superb er en kjempebil, men 3 barneseter er umulig i denne. En har ikke mange alternativene igjen dersom en skal ha 3 seter. Tilsvarende til superb så ville jeg sett på Ford Mondeo..

monicajensen sa...

Gjelder det 2014-modellen også? Jeg mener den er litt større enn de tidligere årsmodellene :)

monicajensen sa...

http://www.vg.no/forbruker/bil-baat-og-motor/bil-og-trafikk/disse-bilene-har-plass-til-tre/a/10073842/

Jenny Eliassen Moen sa...

Jeg har hørt at s-Max er en av de bilene med plass til tre barneseter....

Det er nok babystopb her i gården, så da har jeg overlevert den informasjonen til noen som trenger den ;-)

divamamma sa...

Hihi! SÅ gøy med bilbonus. Du er bare så utrolig flink og dyktig. Superb er en fantastisk god og romslig bil. Go for it!

Kathrine sa...

Vel, synes dette var rart. For vi hadde egentlig bestet oss for superb men pga bilselgeren var veldig usikker på om det gikk med 3 seter lånte vi bilen med oss til barnas hus. Der fikk vi hjelp av betjeningen og fant ingenting som gikk. Eller med babystol i midten og to beltestoler på sidene gikk det til nøds, men da bøyde stolene seg innover mot midten når vi lukket igjen dørene, noe som ikke så helt bra ut

Kathrine sa...

Dette var i 2013 så kan jo være bilen har blitt større. Men ser testen som er linket til er i fra 2012.

monicajensen sa...

Da har nok du rett, siden du fysisk har testet det. Æsj :) Ville jo ha den bilen! Hvilken bil endte dere opp med? :)

Kathrine sa...

Evt, så får du prøvekjøre og prøve selv:) vi endte opp med smax (selv om jeg ikke liker Ford;p) men angrer på vi ikke tok Mondeo, så å vurdere vi å bytte..;p smaxen blir litt for stor faktisk;p

monicajensen sa...

Er det god nok plass til tre seter i mondeo? :)