fredag 30. mai 2014

Fredagsmys

Voksentid klokken 20 en fredagskveld er ikke ofte. Vanligvis har vi selskap fra Teo som synes det er hyggelig å spise sene fredagsmiddager med oss etter lille snuppa er lagt for natten. Denne helgen er han hos Pappaen sin, og Mia har allerede sovet i godt over én time, så nå er det bare oss to. Det er godt det også ♡


SAMSUNG CSC


Fløtegratinerte poteter står i ovnen. Biffen skal straks på grillen. Jeg sitter ute på terrassen og nyter de siste solstrålene med et glass prosecco. Prosecco = feiring. Det er viktig å feire de små og store tingene i livet. Det har vi blitt flinkere til. I dag føler jeg det var litt ekstra fortjent :)


Legg forresten merke til plasterlappen på tåa mi. Mammaen i hus fant ut at hun skulle ha triksekongen inne på kjøkkenet i stad. Nei, vi har ikke forbud mot ball inne.. Det endte med at jeg klinte foten min inn i håndtaket på en skapdør og fikk kutt (et bittelite sår) i foten. Jeg som sier til barna mine; "Opp igjen, det går bra!" når de går på trynet, hang over kjøkkenbordet og kjempet mot tårene. Tidenes pingle - men herregud, så dritvondt sånne ting gjør. Det hjalp heldigvis å få på plaster!


SAMSUNG CSC


Vel, uansett.. Vi har en deilig helg foran oss. Jeg gleder meg spesielt til i morgen kveld, da vi skal pakke lillesnupp med i vogna og besøke noen gode venner i Ski for en kveld med grilling og gøy. Long time no see - gleder meg til å catche up igjen :) Nå er det snart middag. Grillkongen aka. Nicklas er straks ferdig med maten. Nam,nam! Vi sees!

2 kommentarer:

Veronique sa...

God helg!

VI skal hente en labrador valp i morgen ettermiddag! Gleder meg :)

monicajensen sa...

Såå koselig. Gratulerer med nytt lite familiemedlem :) Den vofsen er heldig! :)