mandag 5. mai 2014

Global Rally 2014

Vi er hjemme etter noen fantastiske dager i London. Helgen har bestått av så mye latter, glede, nye bekjentskap og inspirasjon. Vi har virkelig storkost oss! Det var også deilig med noen dager barnefri. Noen dager til å bare være kjærester. Allikevel var det sinnsykt godt å komme hjem i natt, liste oss inn på rommet til ungene og susse masse på dem. Gleden var stor når de våknet i dag tidlig, og vi lå på naborommet - med reisegaver ;) Borte bra, men hjemme er definitivt best!


20140505-120045.jpg


Blogging har det ikke vært mye tid til i helgen. Jeg har derfor vært flink til å oppdatere dere på instagram - for de av dere som følger meg der. Vi har danset med "hockeytrøyer" og lightsticks. Vi har sett Forever dele ut 20 000 000 $ av overskuddet sitt. Vi har fått en liten sniktitt på nye produkter som kommer, og jeg sier bare; WOW! Vi har vært på skandinavisk fest, der James Bond var tema, vi har spilt blackjack og vi har tatt masse bilder. Helgen ble avsluttet med trening med Adam May, en utrolig dyktig mann i Forever, som har bygd business over halve kloden. Det har rett og slett vært noen herlige dager!


20140505-120053.jpg


Neste års Global Rally går til Singapore. Kanskje du har lyst til å være med? :) Vi gleder oss til neste år, som kan by på mye gøy, flere eksotiske reiser (vi tar med barna) og nye høyder. Cant wait. Fremtiden er så lys at jeg nesten må ha på meg solbriller. Høhø! Det beste av alt er at ALLE kan klare det. Jeg har sett så mange ulike mennesker i helgen, med så forskjellig utgangspunkt - men de lykkes, de får et nytt liv, nye muligheter. Helt utrolig, dere skulle vært der med meg!


Nå er lillemor ferdig med lunsjen sin, så nå står KOS på timeplanen. Vi sees senere! :)

Ingen kommentarer: