søndag 11. mai 2014

Home sweet home

10305069_10154276651895438_1339778293555203042_n


Nå er jeg hjemme igjen etter en fantastisk kurshelg i Oslo med et par av jentene fra teamet. Ny kunnskap, oppfrisking av gammel kunnskap, bli tryggere på seg selv - og ikke minst samhold. Siden alle 80 personene i teamet bor spredt over Norge, har vi et tett og godt samhold på sosiale medier, der alle hjelper alle. Allikevel er det godt å møtes i den virkelige verden også. Bli bedre kjent med kollegaer, som nå er venninner jeg har blitt innmari glad i. Vi koste oss ute på restaurant, fikk trimmet magemusklene i form av latterkuler og fikk bli bedre kjent på et nytt nivå. Jeg kan beskrive helgen som fantastisk!


Når jeg kom hjem i ettermiddag, var det utrolig deilig. Jeg har ikke vært så mye på farten noen gang, som det jeg har vært nå i Mai. Nå skal det bli godt å roe ned og tilbringe tiden min hjemme med de aller viktigste i livet mitt. Jeg har digget "utfluktene", men jeg trives aller beste hjemme med familien - og det er vel også én av mange grunner til at jeg har valgt denne veien karrieremessig. Gleden var derfor enorm når jeg kunne komme hjem og bli overøst med klemmer, suss og store smil fra de to vakre barna mine og den kjekke mannen min. Jeg var bare borte i ett døgn, men det var ingen tvil om at de hadde savnet meg - og det var ekstremt gjensidig. Home sweet home ♡


Nå er kosebuksa på, og jeg ligger i sofakroken med min kjære. Vi skal snurre film straks. Jeg ville bare titte innom og gi et lite livstegn fra meg. Jeg har vært rolig på bloggfronten den siste tiden føler jeg. Nå har jeg derimot en ny giv, og jeg gleder meg til å ta fatt på hobbyen min igjen, som består av å skrive. Følg med - fra nå av skal kameraet være med meg overalt, så får vi satse på flere blinkskudd ;) Vi sees før dere aner det!

Ingen kommentarer: