onsdag 28. mai 2014

Hverdagsglimt

Nå sitter jeg i sola på terrassen og følger med på jenta mi som leker med bebisene sine. Teo er over alle hauger med kompiser, slik han er stort sett hver ettermiddag. Det er godt å lene seg tilbake litt på ettermiddagen, med kaffen i hånden og bare slappe av. Jeg føler ofte det går slag i slag på ettermiddagene, men dette skal jeg absolutt bli flinkere til; å slappe av og bare følge med på barna som styrer med sitt :)


SAMSUNG CSC


Vanligvis hadde nok jeg ryddet etter middagen, hengt opp en vask eller noe annet "morsomt", men nå har det seg sånn at jeg har en datter som har fått sterk seperasjonsangst i en alder av 1 år. Jeg trodde de pleide å være litt yngre når den slo inn..? Jenta som har vært supertillittsfull og ikke brydd seg om at jeg har gått, hyler nå som en stukken gris bare jeg beveger meg fra stua og inn på kjøkkenet. Det gjør ting litt mer tungvint skal jeg fortelle dere. Det høres ut som hun får oppriktig vondt, og gråter seg helt bort. Jeg blir nesten skremt. Er hun virkelig så redd for at jeg skal gå fra henne?! Ingen god følelse! Jeg har derfor funnet ut at det beste er å være mer eller mindre limt fast i hofta hennes for noen dager - da trives hun godt ;)


SAMSUNG CSC


Når barna er gjort klar for natten og minstemor er lagt, skal jeg ta på meg noe annet enn hullete t-skjorte og dott på hodet, og dra videre for å møte noen søte snupper. Nicklas og jeg møtes med andre ord i døra. Han jobber mye overtid denne uka for å få ting unnagjort før ferie neste uke. Jeg har hørt rykter om 30 grader i Tyrkia og vaarme kvelder :)


Nå skal lillesnupp i seng. Vi sees!

Ingen kommentarer: