tirsdag 27. mai 2014

La det positive gro...

Hei!


Egentlig skulle jeg fortelle om dagen, og hvor deilig den har vært. Nå derimot, sitter jeg ute på terrassen for å roe meg ned og puste. Jeg har lagt barn i tre timer. TRE TIMER! Det har vært full klikk hos dem begge. Rutiner er så ekstremt viktig her hjemme. Det har falt ut den siste tiden, og det kan jeg takke meg sjæl for. Jeg fikk igjen for det i kveld. Fra og med i morgen skal jeg være nazi på rutiner igjen, for sånne kvelder frister ikke med gjentakelse. Det er bare et mareritt for alle parter!


På terrassen kan jeg se skog, mygg og en svær jævla blå container. Greit at det er en byggeplass ved siden av huset, men hvilken idiot fant ut at han skulle plassere den rett foran terrassen min?! Akkurat i kveld irriterer det meg litt ekstra. Jeg vil se hav, høre måkeskrik og slippe blå containere!


SAMSUNG CSC


Ikke mye positivt kommer fra min kant nå. Det positive tok slutt klokken 20:37. Det må være noen sånne dager også, ikke sant? For da setter man ekstra stor pris på de kveldene der begge barna legger seg med et smil, og jeg kan lene meg tilbake med en god følelse. Heldigvis kan morgendagen bare bli bedre!


Hva gjør man med en 1åring som står i sengen og hyler for full hals, og kaster alt hun har i sengen ut på gulvet? Alt du gjør for å roe ned er nytteløst, for sekunder senere står hun der igjen - og repeterer, repeterer, repeterer. Hva gjør man med en 5åring som kommer løpende ut av rommet sitt med ironman maske på, etter at jeg har bedt han bli i sengen sin x-antall ganger? Minutter senere kom han tuslende ut igjen, med dynetrekket tredd over hodet... Altså... Respekt er det litt manko på her føler jeg. Maktesløs, frustrert, sinna og lei meg. Det var følelser jeg kunne kjenne på i kveld!


Nå skal jeg se på Paradise Hotell og forsvinne inn i andre sitt drama. Jeg er ferdig. Barna har slitt meg ut - allikevel ønsker jeg meg én til. Jeg må være gal! Noe annet enn søppel-TV er nytteløst nå. Alt på to do-listen får bli utsatt. Det stikker ingen steder, dessverre ;) Det hjalp å tømme hjertet sitt. Nå må jeg gå å susse på de sovende barna mine. For yes - endelig sover de!

3 kommentarer:

Veronique sa...

Får håpe de blir greiere i kveld :) Var de blide i dag tidlig?

Ha en fin dag!

Klem!

monicajensen sa...

Både de og jeg var blide :) Ha en fin dag du også! Klem

Maren sa...

Dette innlegget likte jeg, måtte le litt for meg sjøl. Sånn har nok alle småbarnsmødre det i blant, inkludert meg sjøl!;) det er godt at du er så ærlig:)
Man kan bli så frustrert over de små, men elsker de likevel så høyt, og det er som du sier, rutiner er veldig viktig og det hjelper:)