fredag 2. mai 2014

London calling!

Sent i går kveld ankom vi London. I dag da vi sto opp møtte vi noen kollegaer for frokost, før vi tok tuben til 02-arena der Global Rally er i år. 20 000 forhandlere samlet på samme sted, fra hele verden. For et show og for en fest! På ett tidspunkt lurte jeg på om jeg var på rave og ikke rally. Superstemning!


wpid-20140502-172013.jpg


Vi som bor i Scandinavia er ganske bortskjemte. Når man ser forhandlere fra blant annet Afrika gå fra absolutt ingenting til å motta sjekker på mange tusen kroner, der hele familien - med små barn og bebiser - står omtrent og klamrer seg til sjekken etterpå, forstår man hvor mye Forever betyr for dem. Ikke minst hvilke muligheter de har fått når de en gang sa ja til Forever, som garantert hørtes for godt ut til å være sant. Det er fantastisk å se den gleden!!


Nå har vi kommet tilbake til hotellet, og en time med fullstendig hvile venter før vi skal freshe oss opp og ta turen videre til Oxford Street før middag. Litt shopping står nemlig også på planen. Det er et must når man er i London :)


Jeg tror dette kommer til å bli en super helg. Savnet etter barna merkes godt, men jeg prøver å nyte dette også - en langhelg med kjæresten og opplevelsene som følger med :)

Ingen kommentarer: