tirsdag 27. mai 2014

Må jo elske teknologien

Hei tittere!


Teo sover søtt, mens de to andre folka mine er ute og triller kveldstur. Det hører kanskje med 1årsalderen? Å være litt ekstra selskapssyk rundt leggetider? Helst skal hun sove oppå meg, men siden jeg er mamma på dagtid og jobber enkelte kvelder, sto jobb på kveldens timeplan. Da tok Pappaen i hus med lillemor ut på langtur, for å slå to fluer i én smekk :)


wpid-20140527-205421.jpg


Nå skal vi straks kjøre i gang webinar. Enkelt forklart; nettmøte. Den teknologien vi har i dag er virkelig en reddende engel altså. Her er vi et team som er spredt rundt i hele Norge, og takket være slike duppeditter som webinar, har vi mulighet til å bli kjent, ha opplæring, planmøter, etc. via nettet. Fantastisk! Snakk om å gjøre det lett for oss ;)


Vel, jeg får kjøre i gang. Tenkte jeg bare skulle titte innom å ønske alle mine fine lesere en riktig god kveld. Nyt tirsdagskvelden - det gjør jeg :)

Ingen kommentarer: