mandag 12. mai 2014

Mandagsprat

Roen har senket seg her i hus. For noen ørsmå minutter. Mia er lagt for natten, og straks kommer Teo inn. Da blir det en ny runde med kveldsstell, kveldsmat og legging. Enkelte dager føles det ut som man ikke gjøre noe annet enn å legge barn, men i dag har jeg troen på at det vil gå fint, for begge er i knallhumør :)


SAMSUNG CSCMia på tur med bebisene sine


I dag har vi hatt spontant kaffebesøk. Jeg elsker spontanbesøk - og det er også én av grunnene til at jeg skulle ønske vi bodde i Ski. Vi er begge sosiale, og synes det er innmari hyggelig når venner eller familie "dropper" innom for en kaffe. Det er dog ikke så ofte, siden vi bor her vi bor, men i dag fikk jeg oppleve gleden av spontanbesøk fra en nabo og hennes lille datter på straks 1 år. Utrolig hyggelig! Vi har pratet om å ta den kaffen i ett helt år, men nå fikk vi det til, på morrakvisten - rett etter at guttaboys var levert i barnehagen. En fin formiddag med andre ord :)


SAMSUNG CSC


Når ungene sover for natten skal jeg dra med meg kjæresten i badekaret. Vi badet sammen ofte før. Fri for telefoner, internett og andre forstyrrelser. Tid til gode samtaler og bare oss. Nå blir det ofte lenge mellom hver gang, men i dag står det på planen. Godt for kropp og sjel med en "spakveld" i ny og ned :) Hvordan tar du og din kjære vare på kjæresteforholdet i hverdagen? Sene middager? Filmkvelder? Kveldsturer? Del gjerne! Lag deg en fin kveld da, slik som jeg skal :)


PS: Jeg trekker tilbake det jeg sa om at leggingen mest sannsynlig kom til å gå helt knirkefritt. Her er det nemlig kaos!

1 kommentar:

veronikadoli sa...

Herlige Bilder!! :)

Kjærestetid er superviktig, og noe man fort glemmer i en hektisk småbarnshverdag. Godt å se dere unner dere et bad sammen. Som du sier så er man der fri fra alt annet som kan forstyrre :D

Ha en fin kveld videre