tirsdag 6. mai 2014

Nå i Mai

Jeg titter en kjapp tur innom før hele happy family skal pakke seg inn i bilen og kjøre til nærmeste strand. Nicklas har blitt utfordret, og tar det på strak arm ;) Det er forskjell på folk.. Ungene og jeg er med som ivrige tilskuere :)


Jeg titter innom i dag fordi jeg ønsker å gi dere lesere et fint Mai-tilbud. Et pakketilbud, som jeg synes er perfekt nå før sommeren kicker inn for fullt. Pakken består av fem dunker med aloe vera gel (valgfri smak), slik at kroppen kan bli lett og fin. Kjenner du deg igjen når jeg sier "tynn til frokost, tjukk til lunsj"? Da kan det være verdt et forsøk ;) Jeg sverger så klart til denne mirakeldrikken, som sørger for jeg kan sette en strek over visse problemer som har fulgt meg hele livet. Det er en befrielse! For å gjøre en lang avhandling kort; aloe vera er blant annet godt for hud, hår og slimhinner :) Med på kjøpet får du Ultra Shake, som ble lansert i Norge 2.mai. Det er en deilig shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du helt enkelt har lyst på noe godt. Blandes med lettmelk (eller vann). Du kan velge mellom to smaker; sjokolade og vanilje.


1975236_1458475894382260_1360397247_n


Kjøp fem dunker aloe vera gel og få Ultra Shake med på kjøpet :) Du kan kontakte meg via mail (mon_jensen@hotmail.com) hvis du har spørsmål eller kunne tenke deg å prøve ut produktene. Jeg kan hjelpe deg å finne de rette produktene for deg, slik at dine behov blir innfridd. Det er 90 dagers fornøydhetsgaranti på alle 160 produktene jeg jobber med :)


324325_ForeverUltra_2014


Nå skal vi kaste oss rundt. Vi er klare for (å se på) bading :) Titter plutselig innom igjen. Ha en fin kveld :)

4 kommentarer:

Mariell sa...

Hei! Hvilke priser ligger denne type produkter på? =)

monicajensen sa...

Hva er mailadr. din? Så kan jeg sende deg en prisoversikt på mail :)

Linn sa...

Hei :) jeg er også interessert i prisoversikt? Gjerne også på den slim behandlinga ? Hvem vil vel ikke stramme opp litt her å der denne tiden ;)

monicajensen sa...

Da har jeg sendt deg en mail :)