onsdag 28. mai 2014

On top of the world

Her spretter resten av huset opp i 6-7tiden, mens jeg sover meg gjennom alt, fram til Nicklas (verdens beste mann) vekker meg med kaffe på senga før han drar på jobb. Jeg er heldig! I perioder sover jeg fryktelig dårlig, mens nå for tiden sovner jeg idet jeg treffer puta og er i verdens dypeste søvn gjennom hele natten. Det merkes godt på energien. Når man kjemper med smerter og er mye anspent, påvirker det energien negativt, men akkurat på den fronten kan jeg ikke klage i det hele tatt om dagen. Jeg har funnet mine nødvendige doser med kosttilskudd for å få den beste starten på dagen, sammen med lett trening, mye kos og riktig kosthold, har jeg det tipp topp :) Når energien daler tar jeg et glass med argi+ (blanding av l-arginine (just youtube it), masse antioksidanter, vitaminene K2, B6, B12, C, D og folat), og så er jeg on top of the world igjen. Deilig! Sola hjelper nok meg litt på vei den også altså ;)


409752_10151910820050424_1319553756_n


I dag skal Mia og jeg nyte det gode været. Jeg tenker en langtur i sola blir godt :) Nicklas skal jobbe overtid, og så fort han kommer hjem skal jeg dra videre for å møte "håndballfruene". Vi prøver å få til å møtes én gang i måneden, men nå er det lenge siden sist. Ost, kjeks, vin og kubb står på planen. Blir garantert god stemning :) Jeg får kaste meg rundt og få litt orden på huset før Mia våkner. Og så må jeg huske å ta den nødvendige telefonen til kontoret.. Jeg skal nemlig åpne opp for business i samtlige andre land. Det kan bli spennende, det! :)


Lag deg en fin dag!!

Ingen kommentarer: