onsdag 14. mai 2014

Selvdisiplin på en glad dag

God formiddag :)


I går koste jeg meg på Robbie Williams konsert. For å si det sånn, den mannen har ikke mistet sjarmen sin med årene ;) Egentlig er han jo en lubben liten gubbe, men herr-e-gud, her snakker vi glimt i øyet. Konserten var veldig bra, selvom jeg savnet de gode gamle låtene hans :) I dag har jeg hatt en rolig formiddag med barna. Teo ble ikke levert i barnehagen før så sent som klokken 11. Vi får nyte det nå mens vi kan. Fra høsten av blir det tidlig på´n hver dag. Tenk at han snart er en skolegutt!


SAMSUNG CSCMitt lille kontorhjørne


Mia sover søtt i vognen sin, og jeg skal benytte anledningen til å kaste meg over regnskapet. Det skal leveres inn i morgen, og jeg har det kjedelige igjen.. Den biten jeg utsetter og utsetter til siste slutt. Det er unnagjort på en liten time, men snakk om tiltak. Det verste av alt er at jeg koser meg med det når jeg først er i gang. Det er bare det å komme i gang. Ah, små tullete problemer i hverdagen :)


SAMSUNG CSC


Ellers lader vi opp til 17.mai. Været skal visstnok være på vår side. Vi har begge barna i år. Jeg gleder meg til å feire grunnlovsdagen med min lille familie :) Ski er fullstappet med glade ansikter, god mat, familie, sang og musikk, og ikke minst fire store øyne plassert midt i ansiktet på de to barna våre. Herlig! Hva skal barna deres ha på seg på 17.mai? Teo skal ha på dress, mens Mia har jeg ikke funnet antrekk til enda. Jeg vet at jeg er farlig sent ute. Jeg hååper i det lengste at jeg finner en bunad i siste liten. Små jenter i bunad er noe av det søteste! Jeg selv skal dra på meg min bunad, som jeg ikke fikk plass i for ett år siden, takket være et svært matfat på frontpartiet. Jeg satser på at den sitter som den skal nå. Å bruke bunad på 17.mai er jo verdens enkleste ting. Går jeg med kort kjole/skjørt på 17.mai føler jeg meg jo nesten litt "vulgær", så derfor er bunad safe, passende og veldig fint - synes jeg :)


Vel, jeg får nesten drikke kaffen min, psyke meg opp og gjøre det jeg skal gjøre. Selvdisiplin heter det så fint! Ha en GLAD dag!

4 kommentarer:

Hedda sa...

Hei Monica!
Hvis du leter litt på FINN.NO ligger det masse barnebunader til 200lappen.
Ha en fin dag:)

monicajensen sa...

Tusen takk for tipset :D da skal jeg inn der ASAP å se :) *utsetter regnskapet litt* Ha en fin dag du også :)

Camilla sa...

Hei :-)
Lure bare på hvor pc borde ditt er ifra og hva d heter ? Likte d kjempe godt.
Ha en fin dag :-)

monicajensen sa...

Hei :) Tusen takk. Jeg husker ikke hva det heter, men det er fra IKEA og kostet litt over 500lappen :) Fiin dag til deg også :)