fredag 9. mai 2014

Something blue

Jeg har hatt så mye på hjertet i dag. Ideer og inspirasjon som har poppet inn i hodet mitt, og så har det forsvunnet like fort ut igjen. Dagen har gått i ett, men vi har bare kosa oss :) Nå sover barna for natten, og jeg gleder meg til å synke ned i sofaen og bare nyte fredagskvelden med min kjære. Nye farger er på plass i heimen. Jeg trengte litt sommer. Snakk om kontrast til været de seneste dagene, men shit au - litt farger i hus var så deilig. Jeg har lenge vært allergisk mot alt annet enn hvitt og grått, men man blir jaggu påvirket av alt man ser i butikker. Jeg er intet unntak, så jeg røsket med meg litt av hvert hjem her om dagen!


SAMSUNG CSCTenk så lite som skal faktisk skal til. Puter og lys gjør en liten, men samtidig stor forskjell :)


Resten av helgen skal jeg tilbringe i Oslo med flere fra teamet mitt. De flyr og toger inn fra Hammerfest, Skien, Bærum+. Vi skal på gründerkurs. Det blir spennende. Masse ny kunnskap og personlig utvikling står på planen. Dette er utenom Forever Living, holdes av EIK of Norway, men jeg er sikker på at vi vil få god bruk for det i vår business. Helgens kurs er tilpasset vår bransje, så vi er klare for å suge til oss informasjon og lære masse nytt :) På kvelden skal vi ut å spise en bedre middag og feire oss selv - for alle som deltar har nådd nye mål den siste tiden. Tina ble nettopp manager. Eva ble assistant manager. Stine og Espen ble supervisors, og det samme ble Kathrine. Fantastisk. Kan vi, kan du :)


SAMSUNG CSC


Nå legger jeg bort mac og ønsker dere en fantastisk fredagskveld. Her står indisk snacks, armkrok og film på planen. Helt perfekt! :)

Ingen kommentarer: