mandag 26. mai 2014

Söta bror // Hyttetur

Nå har jeg akkurat satt meg ned i sofaen etter en varm dusj. Barna sover søtt. Kjæresten deltar på webinar. Jeg benytter derfor anledningen til å hilse litt på dere igjen ;) Vi har tilbrakt helgen langt inne i skauen i Sverige, på en søt liten hytte sammen med et kjært vennepar og deres sønn. Det har vært to deilige dager. Godt å rømme litt bort i ny og ned :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Deilig mat, vin, glade barn, boksen går, fisking, ballspill, veldig våkne barn, kaffe, sol, bading, triksekongen, båt - dette er ord som kan beskrive helgen. Jo - og mygg. Jeg har hundrevis med stikk. Myggen elsker meg!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Selvom det alltid er deilig å komme seg bort, er det alltid godt å komme hjem igjen også. På slike hytteturer er det ikke like lett å holde på rutiner, så vi har derfor hatt selskap av barn på både fredags-og lørdagskvelden. Vår voksentid har derfor ikke startet før nærmere 22-23, så det sier seg selv at det har blitt seeene kvelder. Jeg er helt avhengig av voksentid og stillheten som følger med sovende barn - og er ikke redd for å innrømme det - så litt ør i hodet blir i hvertfall jeg når det blir manko på akkurat det. Det er derfor litt ekstra deilig at begge barna sovnet til en fornuftig tid nå i kveld. Det trengte dem begge to :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Utpakking tar jeg i morgen.. Nå skal all den digge maten vi har handlet bli plassert i fryseren, og resten av kvelden er vår; kjæresten og min sin :)


Tusen takk for en kjempefin tur ♡

1 kommentar:

Veronique sa...

Mia er så nydelig ♥

Det virker sånn at dere hadde kjempe koselig :)

Klem