fredag 30. mai 2014

Tommel opp

Tommel opp for denne dagen!!


Seriøst - noen dager er bare så "feel good" at man aldri vil at den skal ta slutt. Denne dagen har vært PERFEKT! Vi har hatt en lat morgen, med litt ekstra søvn. Vi har besøkt Torun og Per i nydelige Son, der deilig lunsj og skravling ventet. En god miks av business og pleasure - I love it! Etter noen timer i Son, reiste vi hjem til Mamma/Mormor for å feire henne. Hun har nemlig bursdag i dag. Hipp hurra for deg, Mamma! Det har med andre ord BARE vært kos i dag :)


wpid-20140529-213858.jpg


I skrivende stund står kjæresten på kjøkkenet for å lage en sen middag/kveldsmat til oss. Kjolen er byttet ut med joggebukse, og jeg nyter livet til det fulle. Det er godt å være meg, for jeg har det så gøy. Det er viktig. Husk, man lever bare én gang ;)


Nyt kvelden!

1 kommentar:

baresanna sa...

Elsker slike dager! :)
Her er jeg høygravid i varmen, så jeg gleder meg til om en ukes tid eller to! :)
Ha en fin kveld!