mandag 19. mai 2014

Vår 17.mai

Vi hadde en fantastisk dag i går, som foregikk uten stress og mas. Helt perfekt for oss i år!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Dagen startet selvsagt med å se på barnetoget i Ski sentrum. Etter toget satte vi oss ned på Egon og tilbrakte den neste timen der, mens Mia sov og Teo (aka Mr. Sosial) fikk seg nye venner på lekerommet. Eirik (pappaen til Teo) kom en tur, og da dro hele gjengen opp til Mamma for å spise lunsj. Resten av dagen tilbrakte vi i solsteika hjemme hos Mamma/Mormor. Rolig, avslappende og veldig hyggelig :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Da det nærmet seg leggetid for barna, dro Teo og Eirik videre hjem til han, mens vi kjørte hjemover for å legge Mia - som var på overtid etter en lang dag med mye morro. Så fort hun hadde sovnet, hoppet jeg ut av bunaden og ned i lettere penklær, før vi dro videre til Live og Kjetil. Farfaren til Mia stilte opp som barnevakt. Hjemme hos Live og Kjetil ventet grillmat og god drikke. Vi koste oss til langt utpå natten. En perfekt avslutning på en lang og fin 17.mai-feiring :)


SAMSUNG CSC


Neste år blir annerledes. Da skal Teo gå i tog for aller første gang, sammen med klassen sin. Vi vil derfor ikke feire i Ski slik vi pleier, men i stedet skape våre egne tradisjoner her hjemme.


SAMSUNG CSC


I dag har formen vært upåklagelig. Vi hadde en rolig start på dagen her hjemme, før vi dro videre til Son og koste oss med sjøutsikt og deilig vær der. Et fantastisk sted! Nå skal resten av kvelden tilbringes i armkroken til kjæresten. Det gleder jeg meg skikkelig til. All fokus på hverandre. Det er godt innimellom (ofte) - spesielt etter en uke der PMS dragen har herjet. Ha en fin kveld dere også. Vi sees igjen i morgen :)

2 kommentarer:

Tonje sa...

Kjempe fine bilder av nydelige barn! :-)
Også synes jeg dere er så flinke som møtes alle sammen, det er nok veldig bra for Teo! :)

Veronique sa...

Det hørtes som dere hadde en kjempe koselig 17.mai :)

Klem!