torsdag 26. juni 2014

Egg og båter

Nå må dere prøve å glemme innlegget jeg skrev tidligere i dag, for dette innlegget skal handle om noe heelt annet. Nemlig brownies. Av en eller annen grunn blir jeg ekstra fysen på noe søtt i de periodene jeg er flink til å trene. Dødsirriterende, for vanligvis har jeg sterk viljestyrke når det kommer til søtsaker og holder meg langt unna alt sånt i hverdagen. I kveld så jeg derimot mitt snitt til å stappe innpå, før kostholdsplanen er spikret om kort tid. Da er det ingen kjære mor lenger nemlig ;)


Jeg baker kake fire ganger i året. Da er det bursdag i huset. Jeg er ingen baker. Jeg synes faktisk det er skikkelig kjedelig, og det kunne ikke falt meg inn å bruke mer tid enn nødvendig på det, så derfor spurte jeg om Nicklas kunne stikke ned på den lokale butikken for å kjøpe en pose med 1-2-3 brownies. Han gjorde det, og kom tilbake med browniesposen - uten egg. På posen står det klart og tydelig at man må ha egg. Da måtte vi huffe oss litt begge to - over hverandre. Nicklas dro noe ufrivillig ned på butikken igjen, kom hjem igjen med egg og så slang jeg røra sammen og nå står kaka klar i ovnen - straks klar til å bli fortært (evt glemt) mens vi ser på Orange is the new black!


Egg-39


Mens vi nå satt i sofaen med jobb i fanget begge to, kom Nicklas med en liten historie til meg, med samtlige spørsmål. Hvis du hadde fått beskjed om å hente en bil, ville du gjort det da? Ja, sikkert..? Når du da kom fram til bilen, så sto det en tilhenger bak bilen med en båt oppå. Tilhengeren var ikke festet til bilen, men den sto der. Du hadde ikke fått beskjed om å ta den med, men ville du tatt med tilhengeren og båten da? Nei? Ikke? Interessant. Når du da leverte bilen tilbake, så ville eieren av bilen reagere på dette, for på gulvet i bilen lå det jo en lapp om at du måtte ta med tilhengeren og båten også! .....dust! Han er morsom, da! Hvis dere ikke skjønte sammenhengen, så hintet han om disse eggene på butikken.


Når det kommer til brownies, så er jeg ikke lenger så gira på det. Sjokoladerøra hoppet stadig inn i munnen min mens den var in the making, så nå er jeg rimelig uggen i luggen. Ah! Hvor typisk er ikke det?! Det siste jeg har lyst på nå er faktisk brownies. Hysj, det er kun mellom deg og meg. Heldigvis for Nicklas har han en snill kjæreste som har laget kake til han da, i det minste ;)


God kveld, folkens! :)

Ingen kommentarer: