tirsdag 3. juni 2014

Framme i Tyrkia

Varm sommerhilsen fra Oba, Tyrkia. Leiligheten er utrolig fin og fantastisk praktisk. Vi er begge veldig positivt overrasket. At den ligger en kort gåtur fra både stranden og restaurantgaten er enda et stort pluss. Rett utenfor terrassen vår er det et stort basseng. Digg å kunne dra på seg badetøyet og løpe ned for et morgenbad :) Vel, for guttaboys i allefall. Verken Mia eller jeg kan skryte på oss at vi er noen badenymfer - enda...


SAMSUNG CSC


Teo og jeg var i Tyrkia for noen år siden. Allikevel var Oba for meg totalt ukjent. Det hadde jeg aldri hørt om. Da vi trillet ned til stranden i stad, gikk vi plutselig forbi hotellet Teo og jeg bodde på. Det er nærmeste nabo. Jaggu. Vi har visst vært i Oba før vi :) Plutselig var jeg litt kjent, og jeg kunne geleide oss lett og lekent til nærmeste restaurant. Praktisk etter flere timer på reisefot, og så mye som 1,5 døgn uten noe søvn. Gud bedre, jeg kan garantere 2 stk. trøtte foreldre i dag (jeg duppet faktisk av på restauranten i dag, mens ungene og Nicklas var i lekekroken, kelneren kom bort og vekket meg..), pluss en trøtt 5åring som har vært våken siden halv tre i natt. Til tross for lite søvn, klinte 5åringen til og lærte seg å svømme i dag. Hurra for han. Det var ikke bare han som var stolt for å si det sånn :)


SAMSUNG CSC


Vi fant ut at det ikke var vits å tøye strikken, så kvart ovem fem (lokal tid) ble begge ungene lagt. Nicklas kapitulerte like etterpå på sofaen, mens jeg sloknet sammen med Mia. Det var godt med et par timer søvn. Nå sitter vi på terrassen, med sjøutsikt, og skal straks bestille oss en pizza, før det er leggetid. Vi vil være fit for fight til i morgen. Regner med ungene er tidlig på´n ;)


SAMSUNG CSC


Håper alt står fint til med dere blogglesere. Takk for at dere holder ut, og titter stadig innom :) Klem fra meg**

4 kommentarer:

solveigmh sa...

Kose dere kjempe masse :D

Anonymous sa...

Håper reisen gikk bra og at dere får en fin ferie, klem pappa- bestefar.

Fru Jacobsen sa...

Åh, det så sinnsykt digg ut :) Kos dere masse :)

monicajensen sa...

Reisen gikk veldig fint. Tusen takk, pappa. Vi sees når vi er hjemme igjen <3 Klem