onsdag 11. juni 2014

Hverdager ♡

Ferietøyet er pakket ut, huset er igjen snudd på hodet med leker overalt, Teo er i barnehagen sammen med kompiser, Mia sover formiddagsduppen sin og jeg sitter tilbakelent i sofaen med jobb i fanget. Vet dere hva som er en deilig følelse? Å glede seg til å komme hjem fra ferie for å få tatt igjen litt jobb. Livet består jo absolutt av flest hverdager, så jeg er glad for at jeg fryder meg over hver mandag i stedet for å grue meg. Jeg har opplevd begge deler, og det sistnevnte er overhodet ingen god følelse.


SAMSUNG CSC


Nå sendes registreringsskjemaer ut, og nye forhandlere hjelpes igang. Planer blir satt og mål blir skrevet ned. Utrolig morsomt. Jeg vet jeg har klart mye på kort tid, og mange er fascinert over det. Da er det med stor glede jeg kan fortelle at jeg er ikke den eneste. Flere i teamet kommer til å slå nye rekorder og sørge for hakeslepp ut av en annen verden i tiden fremover. Det er enkelt; vi har en oppskrift, en plan, som alle kan følge. Den sørger jeg for at hver eneste person som virkelig vil, som virkelig ønsker, får av meg (med veiledning og oppfølging), og så er det bare å kjøre på. Det gir resultater, så per dags dato består teamet vårt av en senior manager, tre managers, én assistant manager og mange supervisors - på god vei mot manager. Husk at jeg har bare holdt på i litt over ni måneder. De fleste i teamet har holdt på mye kortere enn det igjen. I månedene som kommer, vokser enda flere stjerner til. Bare vent å se :) A year from now you´ll wish you had started today!


SAMSUNG CSC


Nå skal jeg lage meg en kjapp lunsj, før lillemor våkner og er klar for litt lek og morro, før vi skal hente den kjekke storebroren hennes i barnehagen og reise videre for å besøke Mamma/Mormor, der kjæresten min og pappaen i hus kommer for å møte oss (puh, evig lang setning). Snakk om varierte, deilige, effektive dager - med det beste av litt av alt :) Ha en super onsdag. Snart helg, for de av dere som teller ned til den :)

Ingen kommentarer: