torsdag 19. juni 2014

Morragretten, hæ?

Jeg er vel ikke akkurat kjent for å være en solstråle tidlig på morgenen. Noe har allikevel endret seg de siste månedene. Det er ikke tungt å stå opp lenger, slik det var før. Så lenge jeg får kaffen min er jeg fornøyd og klar for å gripe dagen. Jeg vet jo hva det skyldes. Gode produkter som nettopp sørger for akkurat det; at jeg får mer utbytte av søvnen min. At jeg havner i en dypere søvn. Det merkes godt her hjemme, for vanligvis har jeg våknet av hver minste lille lyd barna lager, mens nå har jeg perioder der jeg våkner opp på morgenen og utbryter; "Åh, så godt ungene sov i natt :) !" Da får jeg et skrått blikk tilbake, for da har gjerne kjæresten vært inne hos Mia tre ganger og trøstet Teo på grunn av mareritt i løpet av natten. Skal si rollene har snudd, for han var nemlig ikke våken ett sekund i løpet av Mia sitt første halve år ;) Tilbake får han en uthvilt og fornøyd kjærete, som smiler om morgenen i stedet for å glefse. Vinn/vinn? :)


Selvom jeg er litt mer happyface på morgenen enn hva jeg tidligere har vært, så er det jo alltid en som må være morragretten. Ikke sant? Den rollen tar Mia på seg gladelig. Jepp, hun går i sin mor sine sko. Hun er så sur på morrakvisten at det nesten er morsomt. Snakk om å stå opp på feil bein. Først når det nærmer seg formiddagsduppen begynner smilet å komme på plass (og til gjengjeld er det på plass da resten av dagen). Selvsagt finnes det unntak, men vi ser det oftere og oftere; munnen som peker nedover og blikket som sier at hun overhodet ikke er klar for å gripe dagen. Hun har alltid vært glad i å sove. Ofte nå blir hun vekket av morgenfuglen i hus. Også kjent som Teo. Han som står opp i sekstiden og bare prate litt ekstra høyt når han går forbi soverommet hennes. Det blir ikke godt mottatt fra lillesøster, og så er morroa i gang ;) Hun blir morsom i tenårene. Garantert! Han også for den saks skyld...


SAMSUNG CSC


Nå skal vi straks komme oss ut i go´været som endelig har tittet fram. Det skal bli godt etter en dag inne (gjesp - det er til å bli gal av). Det er tid for sommerfest i barnehagen og avslutning for Teo. Jeg klarer ikke å tro at han snart er en skolegutt, og at dette blir den aller siste avslutningen i barnehagen for han sin del. Neste år stiller vi opp på avslutningen, med Mia som barnehagejente. Mye nytt som skjer til høsten. Mor er nok den som er mest spent, med Teo på en god andreplass. Hvordan taklet deres barn barnehage-og skolestart?


Vi sees senere. I mellomtiden kan dere følge meg på instagram @monicajensenorg. Jeg la nettopp ut bilde av det nye huset vårt. Vel, det fremtidige huset ;) Drømmene er store og målene er spikret! Vi sees!


PS: Hva skjedde med været?! Himmelen åpnet seg!

2 kommentarer:

Veronique sa...

Mia er utrolig lik Teo på bilde :)

Jeg synes det er veldig rart å tenke på at Teo skal begynne på skolen til høsten. Niesen min skal også begynne på skolen til høsten.

Ha en fin kveld!

Klem!

monicajensen sa...

Jeg synes det er rart selv <3 Store lille gutten min <3