onsdag 25. juni 2014

Motivasjon

Hei folkens!


For en deilig dag dette er. Jeg tror jeg aldri har vært trøttere når jeg måtte slå opp (les: draaaa opp) øynene i dag morres, men så fort jeg var ute av sengen fikk jeg tonnevis med ny energi. I dag er en dag da jeg har lyst til å gjøre alt. Fra å pusse opp rommet til Teo, til å dra på Ikea. Fra å trene, til å gjøre husabeid. Jeg må med andre ord prioritere, for let´s face it, de to førstnevnte tingene tar jo år og dag. Så fort Mia var i seng, tok jeg meg derfor en treningsøkt. Vi invisterte i en TRX for noen dager siden, og den har blitt godt brukt av oss begge to siden. Det er mye lettere å gå ut på terrassen for en økt, enn å dra avgårde til treningssenteret. Spesielt da på morrakvisten før dagen starter for fullt eller på kveldstid etter barna er i seng. Jeg mener det - etter en halvtime er jeg helt slått ut. Armene mine er mer gelé enn noengang, og jeg trener muskelgrupper jeg ikke visste at jeg hadde engang. I dag har rumpe og bein blitt prioritert, og nå er jeg så skjelven at jeg måtte sette meg rett ned når jeg var ferdig med endt økt. Rett ned ute på terrassen i min deilige sofa, mens jeg nyter stillheten :)


wpid-20140625-112342


På St.hansaften var jeg ute og spiste middag med en ny venninne. Vi har "kjent" hverandre i flere år, men det er først nå vi har fått kontakt. Vi inspirerer hverandre på ulike plan, og det er takket være henne at TRX´n ble kjøpt inn, og det er takket være henne at jeg har fått en ny giv og begynt å kaste unnskyldningene ut av vinduet. Hvis du trenger litt ekstra inspirasjon på trenings-og matfronten, anbefaler jeg dere å følge CarineKaurin ;)


Jeg har en stund tenkt på å invistere i en personlig trener. Jeg har brukt tusenvis med kroner på behandlinger, og det hjelper meg ingenting. Jeg opplever smertelindring der og da, men etter kort tid er jeg tilbake på bånn. Jeg vil derfor bruke pengene på noe jeg vet jeg vil få ordentlig utbytte av. En personlig trener som kan sparke meg i rumpa når jeg trenger det (les: ofte). Nicklas og jeg er derfor i kontakt med min nabo fra oppveksten, som er rå på sitt felt. Han skal sette opp trenings-og kostholdsprogram til oss, fett% skal måles og bilder skal bli tatt. Vi krysser fingrene for fremgang - og det vil det jo bli, hvis vi har litt selvdisiplin. Mitt hovedmål er ekstra styrke fra topp til tå. Jeg er nemlig svak som en liten kvist, og da sier det seg selv at en rekke utfordringer kommer på rekke og rad. Akkurat nå er jeg mer motivert enn noen gang, og gleder meg til å sette i gang :) Hjelp - nå sa jeg det høyt. Dere skal selvsagt få følge meg på "reisen", og kanskje blir det før/etter-bilder med tid og stunder ;)


Nå skal jeg kaste meg i dusjen og få unna dagens husarbeid, før lillemor våkner og vi skal finne på nye sprell :) Ha en GLAD dag!

1 kommentar:

Julie sa...

Flink du er =)