mandag 16. juni 2014

Stemningsrapport

Nå er vi vel hjemme etter en fantastisk helg. Hele kvelden har vi brukt på å legge barn. De siste ukene har det omtrent tatt hele kvelden - hver eneste dag. Verken liten eller bitteliten har et veldig stort ønske om å legge seg nå for tiden. Det var derfor godt å koble av litt og ha kveldene fri til oss nå i helgen. Med ny energi og ekstra tålmodighet var vi klare for nye utfordringer som foreldre. Jeg mener det helt ærlig; alle foreldre trenger og fortjener en pust i bakken i ny og ned. Vi trenger å være bare oss. Vi trenger å lade batteriene. Vi trenger å savne.. Det var godt å komme hjem til to barn som var veldig glade for å se oss igjen :)


Jeg legger med noen bilder fra helgen. En aldri så liten stemningsrapport. Bilder fra fredagskvelden har jeg allerede delt med dere. For en fantastisk kveld det var. Resten av helgen har også vært herlig, med "Kentucky Derby", diamondtrening, seminar med Nick Søderblom (verdenskjent personlig trener), lek og morro, dans og fest, recognition og mye mye mer. Topp stemning :)


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Nå skal jeg pakke ut, ta meg en dusj og så ta kvelden. Bursdagsfeiringen var over for denne gang. Dagen har vært fin, men annerledes. Gode venner og kollegaer har gjort litt ekstra stas på meg i dag, og det har virkelig fått meg til å smile. Allikevel er nok jeg litt tradisjonell av meg, og har derfor savnet "det vanlige"; kake og sang på senga med barna, gaveåpning og familieselskap. Ja, jeg er 27 år, men sånt er fortsatt stas ;) Så nå gleder jeg meg til å få feiret litt med de aller beste om et par dager ♡


God natt, alle sammen. Klare for Mandag i morgen?

4 kommentarer:

Ane sa...

Hei Monica. Jeg så et bilde på instagram-kontoen din med tre summer, er dette mnd.inntekter du har hatt?

monicajensen sa...

Ja, den nederste summen var beløpet jeg fikk i bonus for april. Mange spør hva jeg tjener, og setter spm.tegn ved om det er noe man kan leve av, så jeg ville vise at man fint kan leve av det. Måneden etter kunne jeg plusse på 10k til.

Veronica sa...

Hei Monica. Liker så godt å lese bloggen din, men bildene blir så innmari dratt så dere alle ser ut som laaange stankelbein. Er det noe med min oppløsning? Det er sånn på hvert innlegg, må skrolle for å se hele bildet...
Utenom dette syns jeg bloggen er topp, du skriver morsomt og reflektert:). Masse lykke til med videre suksess i Forever Living :).

monicajensen sa...

Hei Veronica :) Hmm, så dumt at bildene blir sånn. På min mac og på andre dataskjermer jeg har brukt, blir ikke bildene dratt. Kan det være din oppløsning/bildeformat?

Tusen takk for gode ord. Det setter jeg pris på :)

Klem Monica.