mandag 21. juli 2014

Du er heldig!

Du er heldig! hender det at jeg får høre. Fordi jeg får det til, jeg lykkes, jeg setter meg mål som jeg når. Da blir jeg ofte litt betenkt. Er jeg heldig? Dette har ikke ramlet ned i fanget mitt. Jeg har jobbet for det, og jeg jobber for det - daglig. Hvem som helst kan få til det samme, så lenge man er villig til å legge litt innsats i det og forstå at ingenting kommer gratis. Vil du, vil du det virkelig, så får du det til. Det er et løfte!


Jeg var villig til å gjøre det som skulle til. Jeg signerte meg ikke inn som forhandler for å feile. Jeg signerte meg inn for å bli suksessfull. Noe annet var og er uaktuelt. TV-tid på kveldstid er noe jeg har ofret for å nå mine mål. Det er noe jeg har ofret med glede. I stedet for å titte på kassa i et par timer på kveldstid har jeg jobbet. I stedet for å surfe på facebook og oppdatere meg på livet til venner og uvenner har jeg jobbet for å bygge opp mitt eget liv. Det har ikke kommet av seg selv. Jeg har gått den samme veien som så mange andre har gått før meg. Jeg har gjort den samme jobben. Ingenting har kommet gratis. Derfor vil jeg ikke kalle meg selv heldig. Jeg vil kalle meg selv ambisiøs, målbevisst og bestemt.


1234813_499896390099897_192820897_n


Unnskyldninger er noe vi er flinke på. Jeg kan ikke gjøre det, fordi... Jeg får det ikke til, fordi... Jeg må utsette det, fordi... Jeg kjenner meg veldig igjen i dette. Sånn har jeg det med trening. Jeg drømmer stadig om den sterke, fine kroppen, men jeg finner ofte en unnskyldning for å utsette trening. Jeg vet at eneste måten å få "drømmekroppen" på er ved hjelp av trening, allikevel kommer unnskyldningene som perler på en snor. Der har jeg et stort forbedringspotensiale. Allikevel kommer jeg ikke med unnskyldninger når det kommer til min hverdag, min fremtid, min lykke. Der er drivkraften en helt annen, for den involverer flere personer enn meg selv. Den involverer familien min. Der gjør jeg det som skal til, og jeg gjør det i dag. Derfor er jeg der jeg er i dag - jeg er min egen sjef, jeg kan jobbe hvor jeg vil i hele verden via macen min, jeg har fått bilbonus som har resultert i ny bil, og min forrige månedsbonus var på over 60 000 kroner. Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag hvis jeg kom med elendige unnskyldninger fremfor å gjøre jobben, som hovedsakelig består av å danne nye relasjoner - i korte trekk.


1004967_10153818402565114_1957540073_n


Mitt første mål som forhandler var å bli Supervisor. Jeg visste ikke så mye av hva det innebar, men det var et skritt mot mitt store mål, som var å bli Manager. 30.september var min personlige tidsfrist. Jeg hadde fire uker på meg. September var en ekstrem tøff måned for meg, uten at jeg vil utdype det noe særlig. Jeg gjennomførte helsekvelder med så sterke smerter at kjæresten ringte sykehuset når jeg kom hjem på kveldstid. Jeg hadde så sterke smerter at jeg kastet opp. Jeg gråt. Jeg lå i forsterstilling kveld etter kveld. Jeg var på flere sykehusbesøk. Samtidig var jeg 100% mamma for barna mine og var alene med dem fra morgen til kveld 5-7 dager i uka. Livet var tøft. Allikevel var ikke det unnskyldninger som skulle hindre meg i å nå mitt første mål. Jeg hadde bestemt meg. Så ikke fortell meg at jeg er heldig, for dette er så ekstremt fortjent, og jeg har virkelig stått på for å være her jeg er i dag - og jeg har elsket hver bidige dag siden jeg startet opp, til tross for andre problemer livet kan by på. Dette er ikke jobb. Dette er livet :)


559813_514290295327173_1548232092_n


Kan jeg, så kan du også. Enkelt og greit. Alt handler om å bestemme seg, sette en plan og go for it. Jeg kan garantere deg at du aldri vil angre. Man har jo ingenting å tape. Man kan gripe sjansen uten å risikere noe som helst. Det er det fine med det. Det verste som kan skje er at du blir suksessfull, får nye bekjentskaper, bedre økonomi og betalte reiser. Ingen hake - det er godt det finnes noe sånt her i verden også :)

4 kommentarer:

Ane sa...

Hei. Er denne jobben avhengig av at man er aktiv på sosiale medier for å markedsføre og bygge nettverk? Må man ha kundekvelder?
Bare greit å vite da jeg ikke er helt den type person;)

Anonymous sa...

Hei Monica,
Du er veldig flink og jeg ønsker deg masse lykke for å oppnå dine mål, du imponerte meg når jeg så deg på scenen i Ås:)
Du er en av mine største forbilder i dette firmaet og du virkelig imponerer!
Jeg vet at å oppnå så store mål på så kort tid var veldig tøft for deg men du klarte deg med stor glans, jeg er veldig stolt av å jobbe i samme firmaet som deg og mange andre fordi dette er det beste firmaet som finnes i verden og som har laget veldig mange suksessfulle mennesker :)
Du er en fantastisk leder og alle burde se etter deg og lære av deg .
Jeg vet at å oppnå noe i livet er vanskelig og hardt men jeg også vet at det er mulig:)
Du inspirerer med din sterk historie og den varmen som du har i hjertet ditt.
Du er bare helt rå !
Ønsker deg og familien god sommer :)

monicajensen sa...

Det var innmari koselige ord. Tusen tusen takk <3

monicajensen sa...

Hei hei :) Du velger selv hvordan du ønsker å jobbe. Om det er med møtevirksomhet, telefonkontakt, sosiale medier, stands eller temakvelder - det er opp til deg. Her får du lov å tenke "ut av boksen" å jobbe slik som passer deg best :)