tirsdag 8. juli 2014

Favorittstedet

Vi er vel framme på ett av mine favorittsteder. Her synker skuldrene med flere hakk og jeg nyter virkelig hvert eneste sekund. Her er det ingenting som må gjøres. Vi kan ta alt i vårt tempo og trenger ikke titte på klokka i det hele tatt. Det er ferie det :)


wpid-20140708-001948.jpg


Egentlig var det meningen at det bare skulle være oss fire på denne lille fine ferieturen til Jeløya, men så var det jo ikke bare oss Teo hadde savnet de siste fjorten dagene. Kompiser betyr mye for han, og behovet for litt lek og morro med jevnaldrende var relativt stort når han kom hjem i går. Gleden var derfor helt opp til taket når vi inviterte med bestekompisen/nabogutten med oss på hyttetur i noen dager. Det er første gang Teo har overnattingsbesøk, så spente var nok store og små i forkant, men so far so good. Gutta storkoser seg :)


Etter kveldsbad og film i senga stupte begge to inn i drømmeland like før klokken 23. Da hadde vi sagt natta hvertfall sju ganger, men det gikk over all forventning. Spesielt med tanke på hvor gira de var når de la seg ;) I morgen ser vi fram til en solfylt dag på brygga, med krabbefiske, bading og kos :)


wpid-20140708-002939.jpg


Nå skal jeg finne veien til senga. Resten av hytta sover. Jeg begynte å lese en av Svigerfar sine krimbøker litt tidligere på kvelden, og har ikke klart å legge den fra meg. Jeg hater egentlig krim, så derfor måtte jeg "koble av" med et blogginnlegg sånn på tampen av kvelden. Få tankene over på noe annet. CSI er jo reine skrekkfilmen for meg, og denne boka er jo så mye verre, så jeg får heller lese resten i morgen når det er dagslys tenker jeg ;) Vel.. Got to sleep. Vi sees plutselig! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: