søndag 6. juli 2014

Klomsepavepipelort

Etter godkjennelse fra Nicklas har jeg fått lov å skrive dette innlegget. Det har jeg gledet meg til :D


I går kveld skulle vi feire Live, så Mamma kom hit for å passe Mia for anledningen. Klokka ble ganske mye før vi var klare for å dra. Mia ville ikke sove, så vi prøvde litt på tur, før vi ga opp og Mamma tok hun i vognen for å trille en kveldstur. Ved godt mot satte vi oss i bilen, med mat i den ene posen og litt godt å drikke på i den andre posen. Punktert. Selvfølgelig.


Bilde tatt 23.01.14 kl. 22.19 #2


Nicklas lå på alle fire og skiftet dekk i finskjorta. Han satte på reservedekket, og da så vi at det også var helt flatt. Supert! Er det ikke meningen at vi skal feire Live i kveld? Vel, vi ga ikke opp her. Nicklas hentet enda et dekk fra garasjen og var klar for å skifte - igjen. Plutselig raser bilen ned fra jekken, uten dekk, og braker i bakken. Fantastisk. Dødsbra. Brekket var ikke på. På dette tidspunktet river vi oss selv i håret og krangler om hvem som har skylden for at brekket ikke var på (sånn mellom deg og meg, jeg mener jo at det er mannejobb å forsikre seg om sånt i forkant). Jeg henter naboen (han jeg alltid henter hvis vi har noen som helst bilproblemer), og han er en engel i nød som får bilen opp igjen, like hel (utrolig nok). Nicklas får skrudd fast det tredje dekket og vi er endeliiig klare for å reise. Rimelig sent ute, men hey - det er jo bare en bagatell i det store og hele!


Nicklas løper for å legge dekkene tilbake i garasjen, og jeg står og prater med Mamma, som fortsatt triller på en liten 1åring som er mer våken enn noengang. Vi prater og prater... Hvor blir det av Nicklas? Da får vi plutselig øye på han langt nede på jordet, i øs pøs regnvær. Hva faen gjør han der nede? Jo, det skal jeg fortelle dere. Han leter etter dekket som hadde trillet ned på jordet. Da bikket det over. Jeg lo så jeg nesten tisset på meg. Snakk om å være klomsepavepipelort! Dekket fant han aldri, og vi kom lovelig sent til bursdagsfeiringen - dog med en god historie på lager som jeg fortsatt ler høyt av. Synet av han nede på jordet, forvirra som få, var noe av det beste jeg har sett :)


Bilde tatt 23.01.14 kl. 22.21


Fire øl og noen timer senere satt vi i taxien hjem og var klare for natta. Småbarnsforeldre som skulle ta seg en fest sammen, kom tilnærmet edru hjem igjen, mye tidligere enn mamma/mormor forventet, dødsslitne. Livet ass :)


PS: For dere som har fått med dere at vi har kjøpt ny bil (ref. instagram). Det var heldigvis ikke den som fikk kjørt seg. Den får vi nemlig ikke før til uka (mer om den i et eget innlegg).

3 kommentarer:

Hege :) sa...

Hjelpes, jeg ler så tårene triller her! Godt dere kom dere avgårde allikevel da, og at alt gikk bra til slutt :)

Fru Jacobsen sa...

Haha, ler så jeg griner :) Haha, de gærne har det godt vettu ;)

Veronique sa...

Haha.....jeg lo godt :) Er det BMW´en som var vrang?