mandag 14. juli 2014

Tro på deg selv

Jeg får ofte tilbakemeldinger om at jeg er positiv, og at det positive smitter. Flott, sier jeg da, men sannheten er at jeg var en evig pessimist før. Jeg bekymret meg i hjel over småting og tok sorgene på forskudd. Dette er noe jeg har jobbet utrolig mye med. Nå har jeg lært meg å skyve bort negative tanker. Jeg har lært meg å fortrenge bekymringer. Jeg har lært og erfart at en positiv innstilling virkelig gir meg valuta her i livet. Det hjelper absolutt å omgåes andre positive mennesker, noe jeg gjør i aller høyeste grad. Jeg er overbevist om at mottoet til kjæresten er "det ordner seg" ;)


10525760_10152215177612285_4474061290006567586_n


Å tenke positivt er absolutt en fordel i min jobb. Jeg erfarer at mange som starter opp tviler på seg selv. "Kan jeg klare dette? Jeg tror ikke jeg klarer.. Jeg får bare ta det som det kommer!" Da jeg startet opp, tenkte jeg: "Dette skal jeg faen meg klare. Jeg kommer til å lykkes!" Jeg var fast bestemt fra første sekund. Det vil ikke si at tvilende tanker ikke dukket opp, men dem bestemte jeg meg for å skyva unna. Det er tusenvis med mennesker som lykkes, så hvorfor skal ikke jeg være én av dem? Hvorfor skal liksom ikke jeg ha det som skal til? Vel, resultatene taler for seg selv, og jeg får til alt jeg bestemmer meg for. Det er første skritt mot suksess; ha troen på deg selv!


En stor del av min jobb går ut på coaching. Amatør-coaching vel og merke. Jeg følger opp, veileder og hjelper mennesker, uavhengig av bakgrunn, til å nå deres mål. Jeg har troen på dem når de ikke har det - og gradvis forstår de at dette vil de klare også, og før de vet ordet av det kicker de ass. For når ballen ruller, da ruller den fort. Jeg bruker tiden min på de som virkelig vil, og sammen setter vi opp en plan tilpasset deres liv, mål og timeplan. Det er en utrolig givende jobb skal jeg fortelle dere ;)


10476398_235904246618681_7438962931563376351_n


Så mitt første tips til deg, uansett hva du ønsker å oppnå her i livet, er å ha troen på deg selv. Kanskje tvilende tanker dukker opp, men da sier du bare høyt til deg selv: "Dette skal jeg faen meg klare!", og så gliser du fra øre til øre. Jeg lover deg, det fungerer ;)


Jeg legger med en sang jeg har helt dilla på nå om dagen. Go´følelsen kommer på plass med én gang og jeg klarer ikke la være å smile. Musikk og motivasjonsbilder har alltid trigget meg, og jeg sverger til det, uansett humør og dagsform.


Classic - MKTO


God natt, folkens. Med en positiv innstilling er det ingen som kan stoppe deg :)

1 kommentar:

Kine sa...

Utrolig viktig og helt riktig :)