onsdag 13. august 2014

9 dager senere

Nå skulle jeg egentlig vært på siste dag av den 9 dagers lange kickstarten. Jeg kastet inn håndkleet etter dag én, men jeg er klar for å prøve-og fullføre en ny runde når barna er godt innkjørt i barnehagen og skolen. Mia har sin aller første dag alene i barnehagen, og tårene sprutet når mamma dro. Da er det vondt å være mamma. Det føles så feil å dra fra sitt eget gråtende barn, men jeg hadde sagt hadet og jeg hadde gått ut av rommet. Det hadde blitt forvirrende for henne hvis jeg skulle gått inn igjen. På utsiden sto jeg og samlet meg for og ikke bryte ut i gråt selv. Så fort hun har våknet fra duppen sin skal Teo og jeg hente henne. Gleder meg! Nå var det først og fremst "kickstart" jeg skulle prate om, men jeg synes det var på sin plass med en aldri så liten update fra barnehagelivet først ;)


Når jeg tenkte at jeg ville prøve "kickstart" var det ikke nødvendigvis vektnegang jeg higet etter, selvom jeg lå et par kilo over min trivselsvekt. Jeg søkte mer energi, bli kvitt sukkersuget og generelt følelsen av velvære. Jeg ville føle meg fresh! Når jeg hoppet av etter dag én, bestemte jeg meg for å gjøre endringer i kostholdet, inspirert av oppskriften som følger med "kickstart". Jeg har derfor holdt meg helt unna sukker. Jeg har ikke rørt pasta eller brød. Jeg har spist masse grønnsaker og proteiner, jeg har vært flink og tatt mitt daglige tilskudd med vitaminer og mineraler, og jeg har brukt måltidserstatteren "Ultra shake" flittig. Det har resultert i at sukkersuget er helt borte, energien er stigende og jeg har gått ned 4 kg den siste tiden. Ved siden av har jeg trent TRX, både styrke og intervaller. Nå føler jeg meg "strammere i fisken" enn på lenge :)


10576841_10154511816075424_33917486_n


Jeg har tatt før-bilder. Kanskje jeg tør etterhvert å vise dere dem, sammen med noen etter-bilder så klart. Nå er i hvertfall magen helt flat fra morgen til kveld, jeg kommer inn i min trangeste jeans (den har ikke passet siden før svangerskapet med Mia) og jeg har ikke noe behov for verken sjokolade eller brus. Det beste av alt er at de små enkle forandringene jeg har gjort, er ingen utfordring, så jeg kan fortsette sånn uten problemer. Kosthold er ufattelig viktig for å føle seg bra, det er i hvertfall sikkert. Fra nå av er sukker min verste fiende i hverdagen. Alt med måte, og akkurat dét får være forbeholdt helgen. Jeg har også blitt mye mer obs på hva barna mine får i seg, når jeg nå kjente selv hvor energistjelende masse sukker var for meg. Jeg hadde seriøse abstinenser de første dagene, og kaldsvettet, var kvalm og kjente at blodsukkeret var på bånn. Da var Ultra shake en stor redning. Dette har absolutt vært en nyttig erfaring for meg :)


Hvis du ønsker mer informasjon om "kickstart" kan du sende meg en mail: mon_jensen@hotmail.com. Få sommeren ut av kroppen, og få på plass det ekstra giret du trenger når vinterhalvåret dunker på døra :)


Nå skal jeg trene styrke, før barna skal hentes. Vi sees i kveld!

4 kommentarer:

monicabj sa...

Så flink du er! Vile gjerne se før og etterbilder, slikt er til inspirasjon for oss uten like stor viljestyrke!

monicajensen sa...

Det kommer når jeg har mannet meg opp ;)

Lene sa...

Enig men monicabj.. :-) Bruker du shake fra Forever??

monicajensen sa...

Ja, Ultra shake fra Forever :) Jeg er selvstendig forhandler for Forever Living,og jobber med det 100% :)