fredag 8. august 2014

Bare en mammablogg...

Som blogger føler man (i hvertfall jeg) at man hele tiden må ha noe nytt og interessant å dele med leserne sine. Vel, livet er ikke alltid et evigvarende eventyr. Det finnes mange dager som er rolige, avslappende og lik dagen i forveien. Der tiden går med til gåturer i gata, trege lunsjer og lek på gulvet. For min del begrenser det seg litt hva jeg kan skrive om da. Da blir det fort til at jeg føler jeg gjentar meg selv og skriver den samme tralten om igjen og om igjen. På sånne tidspunkter er det kjekt med en bloggpause, men jeg ønsker ingen pause. Jeg elsker jo å skrive, uansett om det som kommer ned på papiret er vettugt eller ei. Derfor vil jeg bare gi dere en liten heads up; jeg er litt tom for inspirasjon om dagen, så dere får bare bære over med hverdagsinnlegg om både barna, jobben og energien. Plutselig glimter jeg til igjen ;)


wpid-20140617-205321.jpg


Jeg har brukt de siste minuttene på å titte innom en haug med blogger på nettet. Det er svært få blogger jeg leser, men av og til utvider jeg horisonten min på utkikk etter ny inspo. Gud av meg, så mange fine, gjennomførte og inspirerende blogger som finnes der ute. Jentene er ikke mer enn 17 år gamle, men de skriver så bra og tar de fineste bildene. Wow! Med ett mistet jeg enda mer av piffen, og har begynt å innse at dette ikke er noe annet enn en traus mammablogg. Jeg må virkelig få dratt fram kamera igjen og svingt meg litt. Kanskje høsten setter kreativiteten igang. Håper det!


Kjæresten og jeg har planlagt deilig middag og tid til hverandre i kveld. Legge bort telefonene og bare nyte hverandre. Vel, som vanlig når vi har slike planer spikret, finner minstemor ut at hun skal holde oss med selskap. Hun som har vært så flink den siste tiden!! Vi legger med andre ord fortsatt Mia, og hun skravler som bare Mia kan ;) Hørt fra jenterommet: "Pappa gleder seg så syykt til du begynner i barnehagen. Da skal du ha full dag fra dag én, sånn at du kanskje sover om kvelden!" Haha, vi får satse på at det blir middag før 22. De fine spiser sent har jeg hørt ;)


Sees!!

4 kommentarer:

ana sa...

I love din blogg…. <3

monicajensen sa...

Åååh det var hyggelig <3 Spesielt hyggelig når man føler at man ikke er i sitt ess! :D

Anonymous sa...

Liker din trause mammablogg, så fortsett med det!! Du har en veldig fin blogg, no nytt å lese hver dag!! :-)

monicajensen sa...

<3 :) you made my day!