tirsdag 19. august 2014

En ny hverdag // skolestart

Kan tenke meg det var mange spente førsteklassinger rundtom i Norge i dag. Jeg hadde i hvertfall en veldig spent gutt i hus, som både gruet og gledet seg til skolestart. Jeg selv var på kanten til kvalm, takket være alle sommerfuglene. Shit, det er rart å ha en skolegutt i hus!


wpid-20140818-230929.jpg


Da alle var på vei inn mot klasserommet, løp han i forveien. Da vi (Eirik, Nicklas og jeg) hadde kommet fram til plassen hans i garderoben hadde han allerede tatt på seg inneskoene sine, hengt fra seg genseren sin og sto spent og trippet utenfor klasserommet. Jeg var veldig spent på denne første dagen. Jeg vet at når Teo er spent og gruer seg litt, så reagerer han ofte med litt "lopper i blodet". Inne i klasserommet gikk det kjemtefint, og det var en rolig og nysgjerrig gutt som fulgte godt med på hva lærerene hadde å fortelle. Dag én vel gjennomført :)


I ettermiddag har vi hatt "fest" med familie fra alle kanter. Førsteklassingen har blitt feiret med kaker og praktiske gaver til skolestart. En veeeldig trøtt gutt la seg nå i kveld, etter en lang og innholdsrik dag. En ny hverdag tar på, mange inntrykk skal synke inn og det er mye nytt han må sette seg inn i. Jeg tror han har veeeldig godt av dette. Nye utfordringer, nye forventninger og ny kunnskap. Dette blir nok bra, men det er absolutt en tilvenningssak for både store og små :)


SAMSUNG CSC


Nettet vårt er nede om dagen, så det å blogge er et litt større prosjekt enn det pleier å være. Blir det stille fra min kant noen dager, er det forklaringen, men jeg prøver å titte innom når macen og telefonen samarbeider - sånn innimellom alle tilvenninger. Sannheten er at jeg river meg i håret as we speak. Tålmodigheten min er ikke laget for et tregt nettverk, og jeg får pusteproblemer av å tvinne tommeltotter mens bildene laster opp. Det er derfor ikke godt for min helse å blogge nå, håper dere forstår ;) I morgen er frøken fryd på plass i barnehagen igjen, etter fem dager hjemme. Det blir som å starte på nytt igjen. Ønsk oss lykke til. At ungene går gjennom store forandringer og nye utfordringer om dagen, påvirker meg i aller høyeste grad, og jeg kjenner det godt på hele kroppen. Smoothe overganger og plankekjøring krysser jeg fingrene for ;)


Nå roper senga på meg. God natt - og klem fra meg**

Ingen kommentarer: