søndag 24. august 2014

Helgemodus

Jeg titter innom for å ønske dere en FIN Søndag :)


Som vanlig er det stille fra min kant i helgene. Da er det familietid, og jobb og blogg blir bevisst lagt bort. Nå har jeg derimot fem minutter til å ta turen innom dere ;) Vi har hatt en rolig og fin helg. Tempoet er noe annet når Teo er hos pappaen sin. I går var vi derfor på matfestivalen, trillet tur i sola, besøkte mamma og på kveldstid hadde vi spillekveld her med Live, Kjetil, mamma og Jan. En deilig lørdag :)


Nå skal vi straks ut på tur. Jeg har noen interessante uker foran meg, og med dem i bakhodet har jeg et sterkt behov for å bevege på meg hver dag. Vi skal derfor begi oss ut på 7km-runden vår nå :) Jeg skal fortelle mer om det ved en annen anledning tenker jeg.. Hvis dere er nysgjerrige?


Senere i dag skal vi til fotografen. Jeg tok med Teo til fotografen titt og ofte de første årene, mens Mia har enda ikke vært hos fotografen. Det er med andre ord på tide! Bildene må jo bli fine med et så fint motiv :)


Kanskje jeg får til å titte innom senere i dag. Lag deg en fin dag så lenge :)

Ingen kommentarer: