onsdag 27. august 2014

I´m back!

...Eller jeg har vel hele tiden vært her, men endelig er internett tilbake i hus. For en befrielse. Spesielt når man jobber hjemmeifra. Å sitte med et tregt mobilnett er ikke bare bare for tålmodigheten da ;)


wpid-20140808-120741.jpg


En ting vi gleder oss ekstra masse til i kveld, er å krype sammen i sofakroken og oppdatere oss på Sons of Anarchy. For et par uker siden fikk vi Apple TV levert på døren. Det er helt perfekt for oss, som aldri ser på TV, men elsker serier. Nå er Netflix supertilgjengelig her hjemme, og da er det litt ekstra lett å trykke på play, lene seg godt tilbake i sofaen og bare koble av. Alle trenger det innimellom. Før leggetid slappet 5åringen av med Netflix en halvtimes tid i sengen, for første gang på noen uker. Han var i himmelen. "Alenetid" kaller han det, og det er noe både store og små her i hus har godt av i ny og ned :)


Sammen med Apple TV levert på døren, fikk vi noen dritkule hårbøyler. Jeg var kanskje den i familien som synes de var aller morsomt, og hadde de på meg non stop i godt over ett døgn - til barnas store glede. Kjæresten var ikke like begeistret, selvom han fikk seg en god latter når jeg stilte opp med disse på soverommet en sen kveld. Haha, min humor!


wpid-20140827-201205.jpg


Nå gleder jeg meg til seriedate med Nicklas. Tette bihuler, en nese som eksploderer av snørr (unnskyld assa) og et tungt hode. Da er det godt å flate ut i verdens beste armkrok. Ha en fin kveld :)


// i samarbeid med Netflix

2 kommentarer:

Henniie sa...

Så søte dere er!

/henniie.blogg.no

Veronique sa...

God bedring :)