fredag 22. august 2014

Inspirasjon

God formiddag :)


Noe av det jeg synes er gøy med jobben min, er å kunne inspirere andre på veien. Hjelpe de til å få troen på seg selv, tørre å bevege seg ut av comfortsonen sin og kicke ass. Det gir meg tonnevis med energi, og jeg elsker hvert minutt av det. I går fikk jeg en melding som gjorde meg vanvittig stolt, rørt og glad. Noe gjør jeg riktig, og siden jeg er antijanteloven i to sko, våger jeg å dele denne meldingen med dere ;)


wpid-20140821-233039.jpg


Hei Monica! Kanskje litt sært av meg å skrive en melding her. Men la gå. Jeg driver selv med direktesalg og samarbeider med et firma som heter Amway. Startet for ca fire år siden og det har vært min fulltidsinntekt i snart to år nå. Men har en god stund slitt litt med motivasjonen min og ikke hatt veldig stor fremgang de siste årene.


En dag kom jeg tilfeldigvis over bloggen din. Og ble veldig motivert, du forenkler og moderniserer hele konseptet. Og du har bare gått ut å gjort det! Du har skapt vekst og resultater og vi har vært heldig å få lese om det. Hos meg har det stått stille i lang tid, men de siste 4mnd har jeg økt forretningen til nesten dobbel størrelse av hva den har vært de siste to årene. Så vil bare takke deg, du er en motivasjon for andre selskaper også. Flere i mine team har også lest bloggen din og veldig mange har blitt motivert. Vil igjen bare takke for at du leder vei, selvom det er i et annet selskap.


Vi hadde en stand hvor deres selskap også var representert. Når jeg fikk spørsmål om jeg kjente til konseptet deres nevte jeg bare ditt navn og din blogg, slik jeg hadde lest. Og etter det jeg fikk høre så er det veldig mange som mener du vil bli første Diamant i Norge. Jeg vet ikke noe om deres markedsplan. Men det er slik du blir omtalt.


Veldig tilfeldig at jeg kom over bloggen din. Men utrolig glad jeg gjorde det, har fulgt den siden! Stå på videre og gratulerer med fantastiske resultater.


MVh


Skal si han fikk meg til å smile. Noen få, enkle ord sørget for at en bra dag for meg ble enda bedre! Nå tror ikke jeg at jeg blir den første diamanten i Norge, for mange ligger flere år foran meg og sitter på mye mer erfaring enn meg, men diamant - det skal jeg bli ;) I love my job!


Nå skal jeg gå til Linda, der lunsj med venninner venter. Denne gangen uten små bebiser på slep. Det blir uvant. Linda og jeg var forresten på forelesning med Hollywood-PT Nick Søderblom i går, og jeg er mer motivert enn noen gang, men mer om det i et eget innlegg :) En bitteliten update fra kvelden ligger ute på instagram: @monicajensen.org. Lag deg en fin dag. Vi sees plutselig!

1 kommentar:

Alice Hamran sa...

Hoho! Du er en kjempe inspirasjon Monica! :D
Så moro å følge med deg i din Forever Karriere! GO DIAMOND's :D
Klem fra Alice