fredag 15. august 2014

Logg av telefonen og logg på livet

Tredje dag med telefonen på lydløst, mens barna har hatt planleggingsdag fra barnehagen og SFO. Det er deilig å logge av telefonen for å logge på livet. Barna blir påvirket av det også. Mamma er mer tilstede. Mamma tuller og danser. Mamma hører. Jeg gjør jo det ellers også, men nå uten forstyrrelser, tanker som vandrer eller fokus som flyttes over på noe annet enn oss.


SAMSUNG CSC


Det gikk med andre ord bra i dag. Når jeg jobbet og var hos regnskapsføreren (uten barn for første gang), fikk jeg oppdatert meg på livet som surrer og går på telefonen. Det samme fikk jeg nå i kveld. Ja, noen måtte kanskje vente, men den som blir mest stresset over det er nok meg. Alt som er gjort er bra, tenker jeg. Derfor er jeg nesten litt for effektiv til tider. Ingenting kan vente. Det må bli gjort med én gang, helst i går. Som regel er det positivt. For min erfaring er at hvis man drøyer en ting, blir det ofte mer tiltak å få det gjort. Vel, nå har jeg fått smøre meg med tålmodighet og vært nødt til å kose meg i nuet, med de som betyr aller mest for meg, og det anbefales på det sterkeste. De slapp i det minte å vente, og det gjør godt for mammahjertet :)


I hverdagen vår fremover vil barna være på skolen og barnehagen, mens jeg jobber hjemme og koser meg med det. Kjernetiden vår sammen blir fra tidlig ettermiddag og fram til de er lagt for kvelden. Det er snakk om noen få timer hver dag. Noen få timer der telefonen vil bli lagt vekk fra nå av. Kampanjen "The power of love" fikk meg til å innse hvor mye jeg er "på". Det er helt greit å logge av innimellom og gjøre det til en god vane. Jeg trenger det, barna mine trenger det, mannen min trenger det. VI trenger det. Jeg anbefaler deg å gjøre det samme ;)


Kampanje: "The power of love" (youtube)

1 kommentar:

Utetid.net sa...

Heilt einig! Eg har mål om å bli flinkare til å legge telefonen heilt bort når eg er med ungane, eg og.