onsdag 6. august 2014

Med beina høyt

Nå ligger jeg med beina høyt ute på terrassen i noen minutter mellom slaga. Barna sover sånn halvveis og straks skal jeg i gang med et planmøte. Heldigvis er det slike ting som gir meg energi om dagen. Å prate med mennesker fulle av pågangsmot og planer. Se gløden i øynene deres, og vite at jeg kan hjelpe dem på veien. Krydder i hverdagen liker jeg å kalle det! Sånn bortsett fra det er jeg totalt tappet. Kostholdet er på vei tilbake til normalen, og jeg vet at ting ikke er gjort på én dag, men jeg håper at jeg merker en stigende energi i tiden fremover. Sommerkiloene har i hvertfall forsvunnet i en fei. Fordelen ved å kutte ut sukker ;) Nok søvn og ikke fullt så mange baller i luften på én gang trenger jeg nok også. Ikke minst mulighet til å ta vare på meg selv og min egen kropp. Å leve med konstante smerter og et jernlager på 7 merkes jo godt på energien. Hvem prøver jeg å lure - det hadde vært rart om jeg følte meg på topp nå!


wpid-20140806-195601.jpg


Jeg vil bare avkrefte én ting. Jeg er ikke gravid. Jeg vet at mange tenker i de baner med én gang noen nevner at de er slitne, kvalme, etc. Det er ikke tilfellet her altså. Gi meg én måned til, så håper jeg at jeg har funnet meg selv igjen. Jeg savner å være Monica som holder humøret oppe gjennom dagen og som har ork og glede til både det ene og det andre. Allikevel vil jeg ikke si at jeg ligger på latsiden. Jeg trener, jeg er sosial, jeg koser meg med barna, jeg jobber, jeg tuller med kjæresten og jeg overrasker sønnen min med ny sykkel på en helt vanlig onsdag. Den sto klar i stua når han kom hjem fra SFO. Gutten var kjørt etter flere timer i sola, og hadde tydelig vondt i hodet. Han la ikke engang merke til at sykkelen sto der med det første. Da han først så den ble øynene større enn hodet. For en glede! Den sykkelen har han ventet på i over ett år (I kid you not!). Etter et par timer med hvile på sofaen, godt med mat og drikke innabords, fikk vi testet den ut i gata, og skolegutten var knallfornøyd :) Sånne øyeblikk gir energi!


Nå skal jeg slenge meg rundt. Tid for møte med to søte mødre. Tro det eller ei, men det er deilig å koble av med jobb når alt annet handler om barna. Vi sees senere :)

Ingen kommentarer: