tirsdag 5. august 2014

Oppdatering: Dag 1

Jeg lovte dere jo en oppdatering, så her kommer den første og siste oppdateringen fra "Prosjekt: Kick start". Det forklarer vel kanskje fint hvordan jeg opplevde dag én. På dager som er klamme og trykkende kommer hodepinen fort. Jeg merket tidlig at nakken ikke var god, og hodepinen kom like etterpå. Det pleier å resultere i migrene, men jeg bestemte meg for å holde ut dagen, og hadde jevnlige påfyll med vann, aloe vera og shake som måltidserstatter. Da ettermiddagen kom var migrenen et faktum. Dere som har migrene kjenner igjen den dundrende hodepinen som får alle lyder til å høres tre ganger så høye ut. Det tordnet og braket på utsiden, og på innsiden holdt Teo og Mia volumet oppe med søskenkrangling. Altså.. De har funnet ut at de skal krangle. Hvorfor det? De som hele tiden har vært perlevenner, prakteksemplarer, gullunger, osv. Nå kan det til tider gå hett for seg, der Teo ertende napper den ene leken etter den andre fra søstra si, og hun svarer med å rive tak i håret hans. Da er det god stemning i heimen skal jeg fortelle dere. Nicklar dro rett fra jobb og videre til trening, så jeg var alene med denne galskapen.


SAMSUNG CSC


Klokken 17 leverte vi Teo i bursdagsselskap hos en kompis borti gata, og da så jeg mitt snitt til å ligge en time på gulvet med Mia før kveldsstellet ventet. Det gikk ikke helt etter planen. Hun var så trøtt at hun nesten ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg, og hylte så hele hjernen min nesten hoppet ut av hodet. Jeg lagde en kjapp kveldsmat, og når hun hadde spist sin del, holdt jeg ikke ut lenger. Jeg kastet i meg resten av maten hennes som om jeg ikke hadde sett mat de siste 24 ukene. For ordens skyld hadde jeg laget ekstra mye mat, sånn i tilfelle dattera mi fant ut at hun ville spise som en hest. Med andre ord; jeg failet på dag én av kickstarten, og har ingen planer om å begynne på dag to - i og med at hodepinen og nakkevondten er tilstedeværende i dag også. Jeg må nok kaste meg over kick starten da jeg er i en god periode kroppslig sett, når barna er godt innkjørt på skole og i barnehage og når været ikke er så trykkende. Jepp, det er mine unnskyldninger.


SAMSUNG CSC


Jeg tok kvelden samtidig med ungene og sov til i dag morres. Jeg var det jeg vil kalle ikke-fungerende i går kveld, og hadde så vondt at jeg visste ikke om jeg skulle spy eller gråte. Det eneste som hjelper da er å sove av seg smertene, og det var virkelig redningen :) I dag har Mia og jeg har kost oss med frokost sammen. Det var godt å starte dagen med litt mat, til tross for at jeg egentlig ikke er et frokostmenneske. Mia fikk også vist fram sin gode kastearm under måltidet. Det var flere brødbiter på gulvet enn i munnen hennes. Ingen tvil om at vi har en framtidig håndballspiller i hus (eller to) ;)


SAMSUNG CSC


Til slutt vil jeg dele med dere at Nicklas også begynte på "prosjekt: kick start" i går. Han kom seg gjennom dagen, og syntes det gikk over all forventning. Han hadde til og med ork og overskudd til å trene i 1,5 time etter 8 timer på jobb. Nå er jo han riktig nok en supermann, men det er godt å høre at han fikk en positiv erfaring av dag 1, og allerede er godt i gang med dag 2. Mine venninner som begynte i går holder også fortsatt ut. Jeg fikk noen frustrasjonsmeldinger i løpet av gårsdagen, men de holder ut, og jeg er sikker på at dag to går hakket lettere :) Klarer de alle 9 dagene er jeg mektig imponert. I morgen står jo (sunn)mat på menyen deres, så da blir det nok mye lettere :) Hadde motivasjonen min vært litt større, hadde nok jeg fortsatt denne gangen jeg også, til tross for hodepine og nakketrøbbel.


SAMSUNG CSC


Nå skal jeg ta med meg ruskemia ut på tur, som i skrivende stund klatrer oppetter veggene. Den rolige, forsiktige jenta mi har lært sånne triks av bestevenninna si. En liten frøken som ble født 3 måneder før tiden, og skulle i teorien ligget etter motorisk, men i stedet danker enhver 1åring ned i støvlene og er straks klar for maraton. Jepp, Mia lærer av den beste. Det er godt påvirkningskraften er stor i den alderen ;)


Ha en fin dag, tittere!

Ingen kommentarer: