torsdag 28. august 2014

Opplevelser - det er viktig

10641273_10154489164230394_2718496318921611180_n


Jeg er et konkurransemenneske, og den jeg synes det er morsomst å konkurrere mot er meg selv. Utfordre meg selv, utvikle meg og oppnå nye resultater. Det gir meg et kick i hverdagen. Å vite at jeg hele tiden er under utvikling, er gøy. Jeg rekker ikke lenger å kjede meg i hverdagen, bli påvirket av årstidene i like stor grad som før, eller føle at jeg står på stedet hvil - for nye ting skjer hele tiden, nye resultater oppnåes og det er alltid noe å se fram imot. Det gir et godt utgangspunkt for en lykkelig Monica, og en lykkelig Monica er en glad og fornøyd Mamma, som viser viktigheten med å sette seg mål, jobbe for dem og feire når de er oppnådd. Apropos det. Teo skal få i oppgave av meg å lage et dreamboard, sammen med meg. En kollasje med bilder av ting han ønsker i livet. Alt fra materialistiske ting til opplevelser. Så kan han senere få oppleve gleden som følger med å kunne hake av det ene etter det andre, og tenke tilbake på hva han måtte gjøre for å nå akkurat dét målet. Tror det kan bli både lærerikt og gøy for han :)


På mitt dreamboard er det blant annet en reise til et eksotisk sted. For et par dager siden klarte jeg kvalifisieringskravene som følger med tittelen "eagle". Kvalifiseringsperioden varer fra Mai til Mai, og på dette året har du mulighet til å bygge opp en stor og solid business. Som belønning får du en betalt reise for deg og din(e) til et eksotisk sted. 4 måneder ut i kvalifiseringsåret, kunne jeg hake av dette målet. Mexico, here we come! :) Flere av mine venninner/kollegaer og deres familie blir også med på reisen. Det blir fantastisk, uten tvil. Er det noe jeg setter høyt, så er det opplevelser med barna mine, samboeren min, familie og venner. Det finnes jo ingen bedre gave å gi, enn en opplevelse!


"Så heldig du er!", sier flere. Jeg vil ikke kalle meg heldig. Alle har jo denne muligheten, og det er faktisk ikke så himla vanskelig å lykkes i denne bransjen som ganske mange tror. Det var et valg jeg tok, og det handler absolutt ikke om å være heldig. Da jeg startet opp, tenkte jeg: "Når de har klart det, hvorfor skal ikke jeg?". Nå som jeg har vært med i gamet i 1 år, ser jeg hvor mange som lykkes hver eneste måned. Det kommer ikke gratis, men gjør du jobben, kommer resultatene før eller siden. Thats for sure! Jeg er i hvertfall veldig glad for at jeg startet opp når jeg gjorde. Med meg på laget er også en av mine nærmeste venninner. Hun startet opp for et kvarter siden, og er allerede på vei mot topps. Det varmer hjertet mitt, men jeg er absolutt ikke overrasket. Hun følger oppskriften, og da kommer resultatene også! Det er 3000 forhandlere i Norge. Det er 5 millioner mennesker. De fleste har aldri hørt om verken selskapet eller produktene. Tro det eller ei. Markedet er enormt! I tillegg eksisterer vi i over 155 land, og med dagens teknologi kan man fint sitte i Norge og bygge en karriere i alle verdensdeler. The sky is the limit! :)


Ja, jeg blir engasjert, og det er det man skal bli når man prater om jobben sin - for det er trossalt ganske mange timer som går med til jobb i løpet av et helt liv. Da er det kjedelig å hate det man driver med, eller hva? Nå skal jeg legge meg under pleddet. Forkjølelsen har herjet på rundgang i familien, og nå er det min tur!


Lag deg selv en FIN dag :)

3 kommentarer:

Toril sa...

Hei! Jeg lurer på hvordan mulighetene er for å kombinere en slik jobb med en annen? Jeg er nyutdannet lærer, men synes det høres spennende ut:)

monicajensen sa...

Det går helt fint :) De fleste som starter opp har jobb ved siden av, og så går de ned i stillingsprosent (eller slutter helt i sin vanlige jobb) etterhvert som inntekten stiger :)

Anonymous sa...

Da må jeg tenke litt på dette ;)