mandag 18. august 2014

På tampen av helgen

Det har vært noen stille dager fra min kant. Spontant kastet jeg meg med på reunion med ungdomskoletrinnet 11 år tilbake i tid. Allerede ved midnatt kastet jeg inn håndkle. På vei inn til Oslo kjente jeg formen var skranten, og det fikk jeg bekreftet utpå kvelden. Resten av helgen har jeg slitt med kvalme og konstant nakke-og hodevondt (pluss at vi er uten internett om dagen, takket være lynnedslaget her om dagen). Litt av sjarmen ved å være meg ;)


Heldigvis vant jeg over formen nå i kveld, og kjæresten og jeg fikk tatt en trx-økt på tampen av helgen. Startet med styrke og avsluttet med intervaller. Effektivt, tungt og kjapt. I love it!


wpid-20140817-233203.jpg


Min favoritt er Jump squats (youtube it). 200 stykk. Super intervalltrening samtidig som det tar skikkelig på rumpe og lår. Anbefales! Jeg utfordrer DEG til å teste det ut ;) Jeg svetter som en gris og de siste 50 går kun på viljestyrken, men det føles godt. Neste gang skal jeg øke til 250!


Nå roper en dusj på meg, før det er sovetid. I morgen starter en helt ny hverdag for oss. Jeg er så innmari spent! Lille store gutten vår starter på skolen. Han virker passe lugn til det hele, mens jeg har sommerfugler nok for oss begge ;) Nå er det slutt på late, trege morninger. Alvoret er i gang! Skolegutten skal feires med fest her i morgen, slik familien min alltid har feiret ferske 1.klassinger :) Perfekt avslutning på en spennende dag!


God natt, tittere :)

Ingen kommentarer: