mandag 25. august 2014

Picturetime

I dag har vi vært hos Marthe, som er utdannet fotograf og holder til i Ski. Det var på tide med noen profosjonelle bilder av Mia, i lik stil som bildene vi tok av Teo da han var på samme alder. Det ble både søskenbilder og solobilder. Her snakker vi om tidenes tålmodighetsprøve og treningsøkt for å si det sånn. Mia ble lei etter 10 minutter, og hadde null interesse av å være i fokus. Teo, som tidligere har prøvd seg ut som modell (flere av dere har gitt meg tilbakemeldinger om at dere har sett han i butikker rundt om i Norge), tok oppdraget på strak arm og ga oss sine mest sjarmerende smil. Det tok dog ikke lange tiden før han også ble lei, og da var det mer interessant å turne rundt, spise(!) såpeboblene som fløy gjennom luften og generelt være apekatt. Når Mia smilte vakkert, sto Teo på hodet, og når Teo var i sitt ess, gråt Mia... Nicklas, Eirik og jeg sto bak kameraet og danset, hadde babytruser på hodet, blåste såpebobler, klappet og så ut som en gjeng idioter. Jeg var helt svett når vi var ferdige.


wpid-20140824-220143.jpg


Photoshooten ble avsluttet med at Teo fikk lov å ta noen bilder. Han var klar på hva motivet skulle være: Mamma, Nicklas og Pappa. Så da satt vi der, i fokus, og gliste fra øre til øre - som den moderne familien vi er ;) Mia tuslet rundt og var overlykkelig over at hun var ferdig i rampelyset! Marthe var forresten tålmodigheten selv, mens vi lagde kaos i studioet hennes. Hun er kanskje vant til sånt ;)


Jeg er veeldig spent på sluttresultatet :) Så lenge jeg får et bilde av Mia til stueveggen er jeg superhappy :)


Nå er det natta her i huset. Ny uke, nye muligheter. Innspurten av måneden. Det er alltid en spennende uke, der mirakler skjer hver måned. I love it! Sov godt, tittere. Klem fra meg**


PS: Jeg har fått se de uredigerte bildene, og elsker dem. Det ser ut som barna våre var ikke annet enn superhappy når vi var i studio i dag. Ikke alle egner seg på veggen, men jeg vil ha dem alle. Herlige blinkskudd av to vakre barn :)

Ingen kommentarer: