torsdag 21. august 2014

Prioriteringer, sa folk

I en hektisk hverdag blir ofte trening prioritert bort. "Jeg har ikke tid", flyr rundt på alles lepper. Jeg har selv vært der. Det siste man vil høre da er at det handler om prioriteringer, har jeg ikke rett? Vel, her kommer det i klar tale fra meg; det handler om prioriteringer. Jeg anbefaler på det sterkeste å invistere i en TRX. Du finner mange øvelser på youtube. Det er effektivt, det er kjapt og det er veldig tilgjengelig i hverdagen. Etter vi fikk TRX i hus har jeg gått fra å trene ingenting til å trene 3-5 ganger i uka. Svetten renner av meg etter endt økt, og jeg er helt gelé i både armer og bein. Jeg føler at jeg virkelig får ordentlig utbytte av treningen, til tross for at jeg holder på maks 30 minutter av gangen. 30 minutters trening hjemme i stua si, 3-5 ganger i uka, er noe alle får til. Hvis de vil. Det handler om å ville..


wpid-20140821-140449.jpg


Jeg har hatt veldig lyst  til å finne den gode formen igjen etter Mia kom til verden, men jeg har ikke vært motivert nok. Nå er jeg det. Jeg er svak i kroppen, og det fører til at den er vond og tåler lite. Det eneste som kan hjelpe meg er å trene den opp. Nei, det hjelper ikke å legge seg ned og synes synd på seg selv. Jeg ønsker å være godt rustet til svangerskap nummer tre. Jeg merket selv hvilken forskjell det utgjorde i de to svangerskapene jeg har lagt bak meg. Jeg var utrent da jeg ventet Teo. Det var et langt og tungt svangerskap. Jeg hadde mye vondt. Da jeg ble gravid med Mia var jeg bedre trent enn noen gang. Det fikk jeg igjen for i svangerskapet. Det var først tett opptil termin at kroppen ble ordentlig vond. Nå har jeg to barn å ta meg av. Jeg fungere i det tredje svangerskapet. Derfor må jeg trene nå!


Jeg har en motivasjon til som ligger på lur. Selvfølgelig ønsker jeg også den markerte magen, de trente skuldrene og den fine sprettrumpa. I sommer var jeg lite fornøyd med bikinikroppen. Jeg trøstet meg med at jeg hadde født to barn og at sjokolade smakte godt, og så fikk jeg sjokk hver gang jeg så et bilde dukke opp fra stranda, der jeg sto med den ræva holdningen min og den flate rumpa, iført en usexy bikini. Grøss. Jeg ønsker derfor å være fornøyd med kroppen min når Nicklas og jeg skal til Singapore i April. Jeg har enda ikke kvalifisert meg til denne all-inclusive turen (med et visakort fra forever fylt opp med penger for anledningen), men jeg har bestemt meg for at jeg skal klare det, og da skal jeg det. Akkurat som jeg har bestemt meg for at jeg skal trene. Akkurat som jeg har bestemt meg for at jeg skal være fornøyd med kroppen min innen våren. Akkurat som jeg har bestemt meg for at jeg skal bli godt rustet før svangerskap nummer 3. Ser du hvor jeg vil hen? Du må bestemme deg, og så må du bare gjøre det som skal til :)


Det er visstnok de mest suksessfulle menneskene som er flinkest til å ta vare på helse og kropp. Det er de mest suksessfulle menneskene som får størst utbytte av de 24 timene i døgnet vi alle har. Selvfølgelig finnes det unntak, men jeg synes det er ganske interessant. Kanskje er det noe med tankegangen? Innstillingen? Ønsket om å stadig utvikle seg? Noe å tenke på..


Nå runder jeg av. Jeg skal løpe bort til barnehagen for å hente frøken fryd. Senere i kveld skal jeg på seminar med Nick Søderblom. Har dere hørt om han? PT som trener opp hollywoodkjendisene. Jeg har én ekstra billett (100,-). Rop ut om du vil være med. Det er i Ås det skjer i kveld :) Heii så lenge!

Ingen kommentarer: